Nieuws

Leer alles over de laatste ontwikkelingen tijdens VMware vForum 2020 Online

De komende twee maanden organiseert VMware een serie van vier online events onder de naam vForum 2020 Online. Deze online sessies zijn speciaal voor iedereen die op de hoogte wil blijven van technologische ontwikkelingen in de markt en de ontwikkelingen bij VMware in het bijzonder. Ontdek in dit blog waarom u dit event niet wilt missen.

Sinds VMworld 2019 Europe, dat begin november 2019 plaatsvond in Barcelona, is er veel gebeurd bij VMware. Zo hebben we bijvoorbeeld Carbon Black overgenomen en zijn de oplossingen van het bedrijf inmiddels geïntegreerd in het aanbod van VMware. Ook hebben we het VMware Tanzu-portfolio gelanceerd en zijn VMware Cloud Foundation 4 en vSphere 7 op de markt gekomen. Gecombineerd bieden deze producten de meest uitgebreide software stack voor het bouwen en draaien van applicaties. Klanten kunnen hiermee moderne apps ontwikkelen en tegelijkertijd bestaande apps en hun infrastructuur updaten.

Door de grote hoeveelheid nieuws de afgelopen periode kunnen we ons voorstellen dat niet iedereen helemaal bij is. Daarom volgt hier een korte opsomming van de belangrijkste aankondigingen. Deze worden uitgebreid besproken in de vier sessies van VMware vForum 2020 Online, dus zorg ervoor dat u die bijwoont als u echt de diepte in wilt en als u wilt kunnen bepalen hoe deze ontwikkelingen van toepassing zijn op uw organisatie.

Leer alles over de laatste ontwikkelingen tijdens VMware vForum 2020 Online

VMware Tanzu: App Modernization-portfolio
Simpel gezegd is VMware Tanzu een portfolio van producten en diensten waarmee bedrijven sneller betere software kunnen ontwikkelen. Klanten kunnen de suite gebruiken om een moderne app lifecycle te automatiseren, Kubernetes te draaien in meerdere clouds en multi-cloud operations te optimaliseren en uniformeren.


VMware Cloud Foundation 4: Hybride cloud-infrastructuur voor moderne apps

VMware Cloud Foundation 4 met Tanzu zorgt voor hybride cloud-infrastructuur met consistent beheer voor zowel VM-gebaseerde alsook container-gebaseerde applicaties die allen zijn voorzien van intrinsieke beveiliging en lifecycle management over software-defined compute-, storage- en networkbronnen. Deze nieuwe release omvat VMware Cloud Foundation Services en geïntegreerde Kubernetes.


VMware vSphere 7: Basis voor de moderne hybride cloud

VMware vSphere 7 is de grootste evolutie van vSphere in een decennium. VMware vSphere 7 had een preview in augustus onder de naam Project Pacific. Dit project was gericht op een vernieuwing van vSphere tot een open platform dat gebruiktmaakt van Kubernetes API’s voor een cloud-achtige ervaring voor ontwikkelaars en operators.

Als basiscomponent van het VMware Tanzu-portfolio, ondersteunt deze nieuwe release zowel moderne als traditionele applicaties door gebruik te maken van een combinatie van virtuele machines, containers en Kubernetes.

VMware vSphere 7 helpt ontwikkelaars en operators productief te zijn met een faster-time-to-innovation gecombineerd met de security, stabiliteit en governance van traditionele enterprise-infrastructuur tegen lagere kosten.


VMware Carbon Black

Onze acquisitie van Carbon Black geeft een boost aan ons intrinsieke security-aanbod waarmee we klanten helpen met een complete en uitgebreide aanpak voor endpoint- en workload-beveiliging. Daarbovenop biedt VMware Carbon Black geavanceerde cybersecurity-analytics waarmee klanten cyberaanvallen kunnen stoppen en responstijden kunnen versnellen.


Registreer vandaag!

Wilt u in staat zijn om elke app, in elke cloud of elk soort apparaat te kunnen bouwen, draaien, beheren en verbinden? Registreer uzelf dan vandaag nog voor het VMware vForum 2020 Online en neem deel aan een of meerdere online sessies!

Leer alles over de laatste ontwikkelingen tijdens VMware vForum 2020 Online

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.