Registreer vandaag nog voor VMware vForum 2020 Online!

Geplaatst op 12/05/2020 by vmwarenetherlands
DISCLAIMER: this article is older than one year and may not be up to date with recent events or newly available information.

Wellicht meer dan ooit tevoren is het vandaag essentieel dat organisaties de flexibiliteit hebben om op elk moment de juiste IT-diensten te kunnen leveren ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. Daarom organiseert VMware in samenwerking met Intel VMware vForum 2020 Online, een serie van vier inspirerende en leerzame deepdives die door klanten, partners en iedereen die meer wil weten over de laatste trends in technologische ontwikkelingen, kosteloos zijn bij te wonen.

Tijdens VMware vForum 2020 Online ontvangt u waardevolle informatie en inzichten over producten, oplossingen en services die u kunnen helpen om concrete stappen te zetten naar een flexibele IT-organisatie.

Er zijn bij VMware de afgelopen maanden veel ontwikkelingen geweest, waaronder diverse introducties van nieuwe producten en overnames. Of het nu gaat om het moderniseren van uw infrastructuur, de stap naar een multi-cloud-architectuur, het verbeteren van uw security of het leggen van een solide basis voor de ontwikkeling van applicaties: vForum 2020 Online is the place to be!

Registreer vandaag nog voor VMware vForum 2020 Online!

Vier interactieve sessies
vForum 2020 Online bestaat uit vier online, interactieve sessies van elk 60 minuten die elk een actueel thema behandelen. Het programma bestaat uit een mix van technische updates, klantverhalen, demo’s en hands-on labs en in elke sessie is er veel ruimte om vragen te stellen aan de aanwezige VMware-experts.

In deze video vertelt Huib Dijkstra, Senior End User Computing Specialist bij VMware, naar welke vForum Online 2020-sessie hij uitkijkt:

De sessies vinden plaats op vier verschillende datums. Door op onderstaande links te klikken ziet u welke sessie VMware-medewerkers aanraden:

Registreer vandaag nog voor VMware vForum 2020 Online!


Registreer vandaag!

Wilt u in staat zijn om elke app, in elke cloud of elk soort apparaat te kunnen bouwen, draaien, beheren en verbinden? Registreer uzelf dan vandaag nog voor VMware vForum 2020 Online en neem deel aan een of meerdere online sessies!


Categorie: Nieuws

Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Geplaatst op 12/05/2020 door vmwarenetherlands

Leer alles over de laatste ontwikkelingen tijdens VMware vForum 2020 Online

De komende twee maanden organiseert VMware een serie van vier online events onder de naam vForum 2020 Online. Deze online sessies zijn speciaal voor iedereen die op de hoogte wil blijven van technologische ontwikkelingen in de markt en de ontwikkelingen bij VMware in het bijzonder. Ontdek in dit blog waarom u dit event niet wilt […]

Geplaatst op 27/04/2020 door vmwarenetherlands

5 redenen om vForum online 2020 bij te wonen

Verandering is de enige constante in de technologiesector. Bij elke nieuwe ontwikkeling, innovatie of software-update moeten IT-professionals zich aanpassen. De medewerkers, klanten en partners van VMware hebben hier dagelijks mee te maken. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om iedereen in de branche up-to-date te houden met de nieuwste kennis, advies en innovaties, […]

Reacties

Nog geen reacties

Voeg een opmerking toe

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy