Intrinsieke Beveiliging

VMware Partner Update & Appreciation Event 2022 – Computacenter

Op dinsdag 12 juli vond het jaarlijkse VMware Partner Update & Appreciation Event plaats in Utrecht. We gaven een update over de nieuwste ontwikkelingen bij VMware, ons portfolio en we bedankten onze partners voor de samenwerking. Uiteraard reikten we ook awards uit aan partners die zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze hebben onderscheiden. Ontdek in dit blog wie de winnaars waren.

Daarnaast spraken we met verschillende partners. Duco ten Broeke, Strategic Alliance Manager bij partner Computacenter, vertelt wat zij als bedrijf doen. Ook vertelt hij hoe ze samen met VMware werken aan security-vraagstukken van klanten en hoe de samenwerking er voor komend jaar uitziet. Benieuwd naar de antwoorden? Bekijk dan de video: