Nieuws

Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Awards 2022

Op 12 juli 2022 hebben we tijdens het jaarlijkse VMware Partner Update & Appreciation Event samen met onze partners de successen van het afgelopen jaar gevierd en vooruit gekeken naar wat 2022 zal brengen. De uitreiking van de awards vond uiteraard ook plaats, een mooi moment om onze partners te bedanken en belonen.

En de winnaars zijn…

In totaal hebben we zeven VMware Partner Awards overhandigd aan partners en individuen die in het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben neergezet. Eerder dit jaar maakten we de genomineerden bekend in de zeven categorieën waarin we awards uitreiken. Het Benelux channel-team van VMware heeft vervolgens in elke categorie de uiteindelijke winnaar geselecteerd.

Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Awards 2022:

  • Partner Value award – Fondo
  • Partner Innovation award – Fundaments
  • Partner Digital Transformation award – RedLogic/Conscia Nederland
  • Partner Social Impact award – SLTN
  • Commit to Grit award – ITQ
  • Partner Personality of the Year award – Ali Khan (Dell) en Yoeri Langendoen (SoftwareONE)
  • Special Recognition award – TechData

Kenneth del Rio van Heese, Senior Manager Business Partners & Alliances Benelux van VMware: “We kijken, net als onze partners, altijd uit naar het VMware Partner Update & Appreciation Event. Dit jaar is het extra mooi dat we weer fysiek bij elkaar kunnen zijn om updates te delen en partners in het zonnetje te zetten. Onze partners hebben het afgelopen jaar geweldig werk verricht en een essentiële bijdrage geleverd om klanten en hun gebruikers krachtige en toekomstvaste oplossingen te bieden. Ik wil graag de zeven winnaars van onze VMware Partner Awards feliciteren. Ook wil ik al onze partners in Nederland bedanken voor de fijne samenwerking en hun waardevolle bijdrage aan het wereldwijde VMware partnerprogramma.”

VMware Partner Awards 2022