Cloud

VMware Partner Update & Appreciation Event 2022 – Fundaments

Op dinsdag 12 juli vond het jaarlijkse VMware Partner Update & Appreciation Event plaats in Utrecht. We gaven een update over de nieuwste ontwikkelingen bij VMware, ons portfolio en we bedankten onze partners voor de samenwerking. Uiteraard reikten we ook awards uit aan partners die zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze hebben onderscheiden. Ontdek in dit blog wie de winnaars waren.

Daarnaast spraken we met verschillende partners. Eduard Keijzer, Partner Manager MSP’s en ISV’s bij partner Fundaments, vertelt wat zij als bedrijf doen en wat hun visie is op de soevereine cloud. Ook komt de rol van VMware in de soevereine cloud-propositie van Fundaments aan bod en vertelt Eduard over de plannen met VMware voor het komende jaar. Benieuwd naar de antwoorden? Bekijk dan de video: