Nieuws

Dit zijn de genomineerden voor een VMware Partner Award 2022

Op dinsdag 12 juli vormt de prachtig gelegen eventlocatie Mereveld bij Utrecht weer het decor voor het VMware Partner Update & Appreciation Event. De laatste keer dat we deze feestelijke bijeenkomst organiseerden was vlak voordat Nederland de eerste lockdown inging. We zijn blij dat we iedereen weer fysiek kunnen ontmoeten en nodigen onze partners in Nederland uit om dit samen met ons te vieren.

Dit zijn de genomineerden voor een VMware Partner Award 2022

Waar de maatschappij de afgelopen jaren op sommige punten wat gas terug nam, is de ontwikkeling van technologie, innovatie en transformatie juist in een stroomversnelling geraakt. Dat hebben we gezien bij een groot aantal projecten die we samen met onze partners hebben gerealiseerd. Van het bouwen van een sterk fundament voor moderne apps tot het inrichten van een multi-cloud-omgeving en van het ‘eenvoudig’ virtualiseren van een server tot en met het realiseren en faciliteren van een hybride workforce van duizenden mensen.

Tijdens ons VMware Partner Update & Appreciation Event willen we daarom, naast een korte update geven over de nieuwste ontwikkelingen bij VMware en over ons portfolio, onze partners expliciet bedanken voor de samenwerking. Samen kijken we terug op de successen van het afgelopen jaar en vooruit naar de toekomst. En natuurlijk reiken we ook weer een zestal awards uit aan partners die zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze onderscheiden hebben.

Shortlist genomineerde partners
We hebben in de afgelopen weken voor elk van de zes categorieën een shortlist samengesteld. Onderstaande partners maken kans om een award in ontvangst te nemen in de categorie waarin ze zijn genomineerd:

Partner Value award

 • BP Solutions
 • Fondo
 • KPN
 • SLTN


Partner Innovation award

 • Fondo
 • Fundaments
 • ITQ
 • IT2Grow


Partner Digital Transformation award

 • RawWorks
 • RedLogic/Conscia Nederland
 • Uniserver


Partner Social Impact award

 • ITQ
 • SLTN
 • Visolity


Commit to Grit award

 • Equinix
 • Fondo
 • HPE
 • ITQ


Partner Personality of the Year award

 • Alexander de Wit – RedLogic/Conscia NL
 • Ali Khan – Dell
 • Dennis Hoegen Dijkhof – ITQ
 • Derek Rodenberg – KPN
 • Suzanne Wesseling – HPE
 • Yoeri Langendoen – SoftwareONE

Dit zijn de genomineerden voor een VMware Partner Award 2022


Registreer vandaag en check de socials
We zien onze partners graag op het event. Wil je deelnemen, registreer je dan via deze link. Lukt het u niet om langs te komen de 12e of bent u gewoon benieuwd wie uiteindelijk de felbegeerde awards in de wacht slepen? Houd dan dit blog en ons Twitter kanaal goed in de gaten!