Nieuws

Terugblik op VMUG NL 2022

Op 14 juni 2022 vond de VMUG (VMware User Group) NL plaats in de Fabrique in Utrecht. Nederland had de grootste UserCon van de wereld en daar zijn we maar wat trots op! Ron Grevink, Senior Marketing Manager Benelux bij VMware: “VMUG is voor VMware ongelofelijk belangrijk. Het is hét evenement voor de community van VMware. Het is de plek waar iedereen die met VMware techniek te maken heeft samenkomt.”

De VMware User Group, opgericht in augustus 2010, is een onafhankelijke, wereldwijde, klantgerichte organisatie. Het doel is om het gebruik van oplossingen van VMware en partners door leden te maximaliseren door het delen van kennis, training, samenwerking en events. Er waren meer dan 40 verschillende keynotes en break-outs sessies door leden uit de VMware community, die vertelden over hoe zij VMware technologie gebruiken. 

Brad Tompkins, Executive Director VMUG: “Het is fantastisch om weer bij elkaar te zijn en iedereen van face to face te zien. Samenkomen, praten over IT, over uitdagingen en hoe je deze op kunt lossen. VMUG is een zeer gastvrije community die mensen aanmoedigt om met elkaar te praten en van elkaar te leren. En dat is onderdeel van de VMUG-magie.”

Joris Adriaanse (Business Development Manager bij VMware-partner FONDO) en Johan van Amersfoort (Technologist EUC & AI bij bij VMware-partner ITQ) zijn sinds vorig jaar Leaders van de VMUG NL. Dank voor de perfecte organisatie!

Volgend jaar komt VMUG NL terug en wel op 7 maart 2023 in Den Bosch. Zien we u daar? Noteer de datum alvast in u agenda.

Meer weten over de VMUG UserCon 2022? Bekijk de recap video (productie door LEF Marketing):