Nieuws

Maak kennis met Erik de Geus, de nieuwe Senior Regional Director Benelux bij VMware

Sinds begin dit jaar is Erik de Geus de Senior Regional Director Benelux bij VMware. In deze reeks korte video’s geeft hij antwoord op de vragen waarom werken bij VMware zo bijzonder is, hoe VMware bijdraagt aan de transformatie die klanten de laatste jaren doormaken en waarom een future ready workspace zo belangrijk is.

Wat maakt werken bij VMware zo bijzonder?
Erik de Geus is al 11 jaar werkzaam bij VMware. Dit jaar is hij benoemd tot Senior Regional Director Benelux. In deze video legt hij uit wat werken bij VMware nou zo bijzonder maakt en hoe VMware partners en klanten helpt op hun reis naar een digitale wereld.


Welke rol speelt VMware in de transformatie die jullie klanten de laatste jaren doormaken?
Digitalisering speelt de laatste jaren een steeds grotere rol binnen organisaties en dit proces zal de komende jaren nog meer versnellen. Welke rol speelt VMware in de transformatie die klanten de laatste jaren hebben doorgemaakt en in de jaren die nog komen gaan? Erik de Geus, Senior Regional Director Benelux, legt het uit in deze video.


Waarom is een future ready workspace zo belangrijk?
De corona-pandemie heeft ons gedwongen om op andere plekken te werken dan we gewend waren en om onze werkplek anders in te richten. Dit had gevolgen voor organisaties, ook voor VMware. Erik de Geus, Senior Regional Director Benelux bij VMware, legt uit waarom een future ready workspace essentieel is voor een organisatie en hoe de oplossingen van VMware hierin kunnen ondersteunen.