Nieuws

Better Together Talks: Ronald Barkel en Jean Jacques Kroesbergen

In de interviewreeks Better Together Talks gaat Ronald Barkel, Director Central Government bij VMware in gesprek met Jean Jacques Kroesbergen, Director Public Government & Connected Sustainable Society bij Dell Technologies, over waarom ze door intensief samen te werken ‘Better Together’ zijn.

Op verschillende vlakken werken VMware en Dell Technologies nauw samen, vertelt Barkel. “Ten eerste is Dell Technologies een van onze distributeurs. Daarnaast is het salesteam van Dell Technologies ook actief in het verkopen van de VMware-propositie. Maar onze klanten kunnen met recht profiteren van onze gezamenlijke inspanningen vanwege de propositie die we samen ontwikkelden, in de vorm van gestandaardiseerde bouwblokken. Zo kunnen klanten, en dat geldt zeker voor de centrale overheid, profiteren van hardware, software en services in een oplossing.” De uitdagingen van overheidsinstanties zien wij als kansen voor ons beiden. De overheid wil burgers en bedrijven zo digitaal mogelijk benaderen. Daarvoor moeten systemen die cruciaal zijn, maar vaak al decennia in werking zijn, met elkaar gaan communiceren. “Pas dan”, vertelt Kroesbergen, “is een overstap naar cloud- en SaaS-proposities mogelijk. Barkel beaamt dit. “De overheid was huiverig voor de cloud, maar begint nu met experimenteren.”

Dell Technologies en VMware zullen samen verder gaan in het minder complex maken van IT-omgevingen voor hun klanten. Zeker bij overheidsinstellingen liggen dan mooie kansen voor beide leveranciers én hun partners.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.