Nieuws

VMware Partner Appreciation Awards

Op dinsdag 9 maart van 16:00-17:00 uur is het weer tijd voor ons Partner Update Event inclusief de uitreiking van de VMware Partner Appreciation Awards 2020. Helaas kunnen we de awards niet persoonlijk uitreiken, maar dat betekent zeker niet dat we het dit jaar overslaan! 

De VMware Partner Appreciation Awards worden dit jaar virtueel uitgereikt. Het event duurt van 16:00-17:00 uur. Graag nodigen we al onze partners uit om bij de virtuele Partner Awards uitreiking en de kick-off van FY22 aanwezig te zijn. Registreer eenvoudig en snel via deze link. Kort voor het event ontvangt u dan een link waarmee u de livestream kunt volgen. LET OP: het is een partner event waar alleen partners aan mogen deelnemen.

Kenneth del Rio van Heese, Channel Director Benelux: “Het afgelopen jaar was een uitdagend jaar vol veranderingen, maar mede dankzij onze partners hebben we klanten kunnen helpen en ondersteunen. We hebben projecten succesvol afgerond en we slagen er steeds meer in onze (gezamenlijke) klanten centraal te stellen en te helpen bij hun business-uitdagingen. De VMware Partner Appreciation Awards zijn in het leven geroepen om onze partners te bedanken voor de samenwerking, terug te kijken op de successen van het afgelopen jaar en vooruit naar de toekomst. Wat willen, en kunnen we samen nog meer bereiken? En op de kortere termijn: wie winnen dit jaar de Partner Appreciation Awards?”

De genomineerden

We hebben dit jaar zeven categorieën waarin partners een award kunnen winnen. De afgelopen periode hebben we na een grondige inventarisatie voor elke categorie een shortlist opgesteld. Deze ziet er als volgt uit:

Great Collaboration Award

 • RedLogic
 • SLTN
 • SoftwareONE

Act to Impact Award           

 • CAM IT
 • Fondo
 • ITQ 

Commit to Grit Award        

 • IT2Grow
 • KPN product management 
 • NTT

Best Technology Partner   

 • Fondo
 • Hewlett-Packard Nederland B.V.
 • ITQ
 • RedLogic

Partner Personality of the Year     

 • Francisco Perez van der Oord (ITQ)
 • Jiska Rodenburg (Uniserver)
 • Joris Adriaanse (Fondo)

Most Impactful Success Story      

 • RedLogic
 • SLTN
 • SoftwareONE

Power of Partnership Award

 • Insight
 • ITQ
 • Uniserver

Wie wint een VMware Partner Appreciation Award?

Benieuwd wie er uiteindelijk gaat winnen? Houd dan dit blog, en onze LinkedIn- en Twitter-kanalen goed in de gaten! We hopen al onze partners te ontmoeten op 9 maart tijdens dit feestelijke, virtuele event!

Benieuwd hoe dit event er vorig jaar uitzag? Bekijk onderstaande recap: