Nieuws

Workload-migratie naar VMware Cloud Foundation met VMware HCX

Marek Zdrojewski, vExpert en Senior Consultant bij VMware: “De huidige versie van VMware Cloud Foundation ondersteunt alleen een greenfield-installatie, wat betekent dat de bestaande virtuele workloads die op oudere vSphere-versies draaien niet beheerd kunnen worden vanuit Cloud Foundation. Er zijn verschillende manieren om bestaande workloads te migreren, maar de meest veelzijdige manier is om VMware HCX te gebruiken.”

In een meerdelige blogserie laat Marek Zdrojewski u zien hoe u VMware HCX implementeert, configureert en hoe u de virtuele workload van uw oude omgeving naar Cloud Foundation kunt verplaatsen met de verschillende methoden die deze tool biedt.

Lees hier de drie blogs over ‘Workload Migration to VMware Cloud Foundation using VMware HCX’: