Nieuws

Een digital business vraagt om een ‘Digital Foundation’

 

Autonome voertuigen. Slimme gebouwen. Wearables. Commerciële drones. Nieuwe digitale betaalmogelijkheden. Wat kunnen ze voor uw bedrijf betekenen?

Technologie is − nu meer dan ooit − een belangrijke business enabler. Het kan de time-to-market voor nieuwe producten, diensten en gebruikerservaringen versnellen. Hoe kunt u de juiste technologieën identificeren en gebruiken zonder uw bedrijf te ontwrichten?

Bouw een veilige, flexibele digital foundation die al uw transformatieprojecten ondersteunt. Een nieuwe basisinfrastructuur waarmee u de technologieën van de toekomst kunt integreren en tegelijkertijd optimaal kunt profiteren van de technologieën die u vandaag al gebruikt.

Een digital foundation – wat is het en waarom heeft u er een nodig?

Een digital foundation is het fundamentele software-defined platform dat u helpt uw zakelijke doelen te bereiken:

  • Zet een cloudgebaseerde, virtuele infrastructuur op die het beste aansluit op uw toekomstige app- en bedrijfsbehoeften;
  • Bouw cyber-weerbaarheid op via een software-defined benadering van networking en security;
  • Stel medewerkers in staat hun beste werk te leveren en klantervaringen positief te transformeren.

Hoe een digital foundation uw overgang naar de cloud kan ondersteunen

Ongestructureerd gebruik van verschillende cloud-technologieën en -providers maakt dingen vaak complexer en moeilijker. Eenvoudige taken, zoals het verplaatsen van apps van uw datacenter naar de public cloud, kunnen hierdoor voor problemen zorgen. Ontwikkelingskosten voor ‘cloud-agnostische’ apps kunnen uit de hand lopen. Het hebben van meerdere teams voor verschillende cloud-platforms verspilt schaarse middelen en levert weinig rendement op.

Een effectieve digital foundation moet alle cloud-opties kunnen ondersteunen. Rekening houdend met de vereisten van al uw workloads, de balans tussen ‘owned’ en ‘rented’ infrastructuur, de vaardigheden binnen uw teams en de noodzaak om verschillende omgevingen te beheren.

 

 

Een digital foundation kan een platform bieden voor verandering. Maar plan uw reis…

Een digital foundation is het startpunt om te profiteren van nieuwe digitale transformatietechnologieën. Als u het verkeerd aanpakt kan dat kostbaar zijn.

Aan de andere kant, als u de juiste digital foundation-keuzes maakt zou u meer klanttevredenheid, snellere time-to-market, aanzienlijke kostenbesparingen, een enorme reductie van complexiteit en verbeterde beveiliging voor al uw apps tegemoet moeten kunnen zien.

Overweeg de voordelen van de hybride cloud

Hybride cloud-architecturen vormen een solide basis voor elke toekomstige digital foundation. Veel organisaties maken al gebruik van hyper converged-infrastructuren die computing-, opslag- en virtualisatie integreren in één systeem. Deze verschuiving alleen kan de kosten al drastisch verlagen en efficiëntie verhogen. Dit is vaak een eerste stap in de richting van een volledige adoptie van een hybride cloud.

All-in op Digital Foundation

Dat is exact wat het ‘Centre National de la Recherche Scientifique’ (CNRS) besloot te doen. Het CNRS is de grootste onderzoeksorganisatie van de Franse overheid en het grootste onderzoeksbureau voor fundamentele wetenschap in Europa. Met VMware Cloud Foundation heeft het CNRS een robuuste en uitgebreide digital foundation geïmplementeerd, met behulp van een private cloud om de tijd die nodig is voor implementatietaken te verminderen van weken tot minuten.

 

 

Ontdek meer

Wilt u meer weten over de VMware Cloud Foundation en hoe deze ook uw organisatie kan verrijken? Download dan deze whitepaper of bekijk onze on-demand webcast: Building a Hybrid Cloud with VMware Cloud Foundation.