Nieuws

Transformeer uw hardware met software

We weten dat veel van onze klanten strategische partners zijn van zowel Cisco als VMware. Klanten zeggen al jaren dat ze beide technologieën samen willen gebruiken. En dat kan.

Het is bekend dat netwerken beter presteren wanneer hardware en software goed samenwerken. We stellen dus niet voor om te stoppen met het gebruik van hardware. We geloven dat een fysieke infrastructuur nog steeds belangrijk is, maar hardware alleen kan niet de hoogwaardige operationele kwaliteit of de proactieve beveiliging bieden die uw gegevens nodig hebben. Sterker nog, u haalt meer uit uw bestaande hardware-investeringen door een softwaregerichte benadering, waardoor u het beste van twee werelden combineert.

U kunt niet voldoen aan de behoeften van vandaag met de methoden van gisteren
Met traditionele, hardwaregerichte netwerken is de kans groot dat IT een achterstand oploopt omdat ze de productiviteit beperken, vaak ouderwets zijn en de cloud complexer maken. Door het toenemende aantal endpoints en omgevingen kost het steeds meer tijd om deze netwerken te beheren. Fysieke netwerken zijn niet intuïtief, wat betekent dat ze moeten raden wat applicaties nodig hebben. En misschien wel het belangrijkste: fysieke netwerkbeveiliging is reactief, niet proactief, waardoor uw gegevens risico lopen.

Het softwaregerichte netwerk
Met een geïntegreerd, softwaregericht netwerk vermijdt u de tijdrovende, dure updatecyclus van hardware. Een VMware NSX-oplossing biedt end-to-end beveiliging voor apps en gegevens en helpt u flexibeler te zijn zodat u in kunt spelen op de steeds veranderende bedrijfsbehoeften. Met de softwaregerichte aanpak kunt u nu het aantal gebruikers, gegevens en apparaten blijft toenemen dit netwerk beheren zonder nieuwe teams toe te voegen of het budget te overschrijden. Bovendien zorgen NSX-oplossingen voor hoogwaardige operationele kwaliteit door processen te automatiseren, waardoor het risico op menselijke fouten wordt verminderd en er minder werk opnieuw moet worden gedaan.In onze handleiding ‘Software-Defined WAN For Dummies’ wordt uitgelegd hoe u kunt migreren naar een gedistribueerd netwerk dat minder complex, flexibeler en eenvoudiger te beheren is. De bestaande hardware kunt u gewoon blijven gebruiken. Klik hier om de handleiding te downloaden.