Nieuws

Vier redenen om te kiezen voor een cross-cloud aanpak bij IT – security transformeren

 

Reden 2. Transformatie van de enterprise security

Een cross-cloud aanpak biedt uw organisatie de vrijheid, keuze en controle die het nodig heeft bij het inzetten van meerdere cloud-omgevingen. Zo stelt het u in staat de digitale transformatie van uw bedrijf drastisch te versnellen, innovatie vanuit de business mogelijk te maken en competitief te blijven. Het is echter een lastige klus de kloof tussen meerdere clouds te beheersen en overbruggen terwijl u tegelijkertijd risico’s, kosten en security beheert.

Richard Munro, CTO EMEA bij VMware Cloud Services, helpt organisaties bij het versnellen van hun cloud-transformaties middels VMware’s cross-cloud architectuur. Onlangs is Munro zijn eigen videoserie gestart, waarin hij de voordelen van een cross-cloud aanpak bespreekt en uitleg geeft over de vragen die u uzelf moet stellen voordat u start met uw cross-cloud aanpak. In deze video staat de volgende vraag centraal:

Hoe helpt cross-cloud bij de transformatie van uw enterprise security?

Beveiliging in de moderne onderneming vereist een praktische weergave van het risicoprofiel voor elk van uw applicaties en hoe deze te beschermen. Ontdek nu hoe VMware’s cross-cloud-architectuur samen met NSX kan helpen uw bedrijf te beschermen op alle platforms, applicaties en clouds.

Meer weten of gelijk aan de slag?