Nieuws

Vier redenen om te kiezen voor een cross-cloud aanpak bij IT – modernisering IT-infrastructuur

 

Reden 1: Modernisering van de IT-infrastructuur

Een cross-cloud aanpak biedt uw organisatie de vrijheid, keuze en controle die het nodig heeft bij het inzetten van meerdere cloud-omgevingen. Zo stelt het u in staat de digitale transformatie van uw bedrijf drastisch te versnellen, innovatie vanuit de business mogelijk te maken en competitief te blijven. Het is echter een lastige klus de kloof tussen meerdere clouds te beheersen en overbruggen terwijl u tegelijkertijd risico’s, kosten en security beheert.

Richard Munro, CTO EMEA bij VMware Cloud Services, helpt organisaties bij het versnellen van hun cloud-transformaties middels VMware’s cross-cloud architectuur. Onlangs is Munro zijn eigen videoserie gestart, waarin hij de voordelen van een cross-cloud aanpak bespreekt en uitleg geeft over de vragen die u uzelf moet stellen voordat u start met uw cross-cloud aanpak. In deze video staat de volgende vraag centraal:

Hoe kunnen organisaties hun IT-infrastructuur moderniseren met cross-cloud?

Digitale transformatie, cloud-transformatie, bedrijfstransformatie – hoe start u daar nu mee? Ontdek nu hoe een uniforme, geïntegreerde cross-cloud-benadering organisaties helpt te transformeren en groeien. Innovatie begint immers bij de basis: een future-proof infrastructuur.

Meer weten of gelijk aan de slag?