Nieuws

Vier redenen om te kiezen voor een cross-cloud aanpak bij IT: digital workspace

 

Reden 3. Versterken van uw digitale workspace

Een cross-cloud aanpak biedt uw organisatie de vrijheid, keuze en controle die het nodig heeft bij het inzetten van meerdere cloud-omgevingen. Zo stelt het u in staat de digitale transformatie van uw bedrijf drastisch te versnellen, innovatie vanuit de business mogelijk te maken en competitief te blijven. Het is echter een lastige klus de kloof tussen meerdere clouds te beheersen en overbruggen terwijl u tegelijkertijd risico’s, kosten en security beheert.

Richard Munro, CTO EMEA bij VMware Cloud Services, helpt organisaties bij het versnellen van hun cloud-transformaties middels VMware’s cross-cloud architectuur. Onlangs is Munro zijn eigen videoserie gestart, waarin hij de voordelen van een cross-cloud aanpak bespreekt en uitleg geeft over de vragen die u uzelf moet stellen voordat u start met uw cross-cloud aanpak. In deze video staat de volgende vraag centraal:

Hoe kunt u uw digitale workspace versterken?

Wanneer het aankomt op mobiliteit is het enige waar uw personeel daadwerkelijk naar kijkt eenvoud en keuzevrijheid. Ze willen vrijheid in het mobiele apparaat dat zij gebruiken en vrijheid bij het kiezen van hun toegangscode. Desalniettemin moet IT steeds de controle blijven bewaren en bewaken. Richard Munro legt uit hoe een cross-cloud aanpak zowel vrijheid en controle in de digitale workspace kan brengen, doordat IT de benodigde omgeving kan faciliteren zonder het personeel van zich te vervreemden.

Meer weten of gelijk aan de slag?