Nieuws

Onderzoek VMware: de wereldwijde security-kloof

Wellicht heeft u het al gezien in onze eerdere blogpost: recentelijk hebben we onderzoek gedaan naar de kloof tussen IT en de business als het gaat om de beveiliging van gegevens. Bekijk bijvoorbeeld deze infographic met daarin de belangrijkste resultaten.

Het onderzoek laat zien dat business leaders, IT-beslissers en medewerkers niet op één lijn zitten als het gaat om security planning en -prioriteiten. IT-leiders in EMEA houden zelfs informatie achter van het senior management over belangrijke cyberaanvallen. Dit creëert niet alleen een kloof tussen IT en de business, het betekent ook dat de investering in security vaak veel lager is dan deze zou moeten zijn.

De mate waarin dit voorkomt, is niet voor ieder land hetzelfde. Sommige landen doen het beter dan andere wanneer het gaat om het delen van security-informatie. Om dit inzichtelijk te maken, hebben we een interactieve infographic ontworpen die de mate waarin business leaders, IT-beslissers en medewerkers wereldwijd op één lijn zitten laat zien als het gaat om security-planning en -prioriteiten.

Om te zien hoe uw regio het doet als het gaat om het delen van informatie, bekijk dan deze interactieve infographic die regionale verschillen in kaart brengt.