Nieuws

Horizon App Manager in drie video’s

Begin deze week hebben we de VMware Horizon App Manager aangekondigd. VMware Horizon App Manager is een open, op de gebruiker gerichte beheerservice voor toegang tot cloud-toepassingen. Hierdoor kunnen medewerkers op een veilige manier gebruikmaken van cloud-applicaties. Applicaties worden beschikbaar gesteld via een portal en gebruikers hebben met één klik toegang. Wachtwoorden blijven veilig achter de firewall. Het is de eerste component van de ‘Project Horizon’-visie die VMware tijdens VMworld 2010 bekend maakte.

Wie een indruk wil krijgen van de Horizon App Manager, kan onderstaande video’s bekijken. Hierin wordt uitgelegd hoe het werkt en wat de voordelen en functies zijn.

Overzicht VMware Horizon App Manager

VMware’s Noah Wasmer geeft in onderstaande video een kort overzicht van Horizon App Manager. Hij licht toe hoe de toegang tot applicaties in de cloud voor gebruikers in uw bedrijf kan worden uitgebreid en hoe eenvoudig het is om op te zetten.  Bekijk de video op YouTube.

Box.net en VMware discussiëren cloud- en Saas-services in zakelijke markt

Aaron Levie, CEO van Box.net, bespreekt met Noah de Horizon App Manager. Hoe kan het gebruik van open standaarden de manier waarop bedrijven applicaties in de cloud, zoals Box.net, benutten, veranderen? Bekijk de video op YouTube.

Robert Scoble over Horizon en VMware’s end-user computing-strategie

Noah heeft ook aan tafel gezeten met Robert Scoble om de Horizon App Manager te bespreken en hoe VMware bijdraagt aan het Nieuwe Werken. Bekijk hier Scoble’s blogpost daarover.

Over end-user computing (EUC) gesproken, we timmeren hard aan de weg om dit verder uit te bouwen. Zo is onlangs Brian Gammage aangesteld als Chief Market Technologist in het VMware EUC team. In deze rol is Brian nauw betrokken bij onze klanten en productteams om de reis naar een modern end-user computing-model te definiëren.