Cloud

Data gebruiken om de kloof tussen innovatie en uitvoering te dichten: 7 manieren waarop multi-cloud kan helpen

Elke innovatie – of die nu grootschalige organisatorische veranderingen drijft, de gebruikerservaring radicaal transformeert of helpt kosten te verlagen en processen te optimaliseren – is afhankelijk van een digitale infrastructuur die geïnformeerde besluitvorming kan ondersteunen. Een multi-cloudbenadering creëert deze essentiële infrastructuur, aangedreven door data. Volgens een onderzoek van VMware gebruikt 87% van de organisaties tegenwoordig verschillende clouds, ten opzichte van 73% een jaar geleden. Ik deel graag zeven manieren waarop multi-cloud kan helpen de innovatiekloof te dichten.

Lees het hele artikel door Boudewijn Aelbers, Director Solution Engineering Benelux bij VMware, op WINMAG Pro.