VMware Explore

Check deze inspirerende sessies van onze partners tijdens VMware Explore 2022 Europe

Over een kleine maand vindt VMware Explore 2022 Europe weer plaats in Barcelona. Naast interessante keynotes, breakout-sessies, hands-on labs en entertainment zal een aantal van onze partner u meer vertellen over de VMware-oplossingen waar zij gebruik van maken en implementeren bij hun klanten. Ontdek onderstaand de sessies die onze Nederlandse partners verzorgen waarin ze vertellen over de real life ervaringen uit het veld.

ITQ

Titel: TKG – Notes from the Field
Wanneer: Maandag 7 november 14:00 – 15:00 CET
Sessiecode: CODE1867EUR

In deze sessie deelt Robert Kloosterhuis van partner ITQ wat hij meemaakte bij klanten tijdens het implementeren van vSphere met Tanzu (TKG’s), Tanzu Kubernetes Grid (TKGm) en andere Tanzu-producten. Daarnaast deelt hij lessen die hij geleerd heeft op het gebied van implementatie, ontwerp, networking, storage, integratie met NSX Advanced LoadBalancer (Avi) en andere zaken om over na te denken wanneer u een Kubernetes-runtime introduceert.

Spreker:

  • Robert Kloosterhuis, Technologist, ITQ

—–

ITQ

Titel: See the Value of a Complete Anywhere Workspace at the EUC Nerdfest 2022
Wanneer: Woensdag 9 november, 13:00 – 13:30 CET
Sessiecode: EUSB2289EUR

Al twee jaar wordt deze sessie gegeven om de mogelijkheden van de VMware end-user computing (EUC)-ruimte te laten zien, zoals VDI-platforms met AI/machine learning, Day 0/1 onboarding en het uitvoeren van VR-workloads in VMware Horizon. Nu is het tijd voor de derde editie van deze energieke, real-world showcase-sessie die vol zit met demo’s. Dit jaar vertelt Johan van Amersfoort van partner ITQ wat er mogelijk is door VMware Workspace ONE Intelligent Hub te combineren met AI, beveiligingsoplossingen en VMware Horizon-integratie. Deze sessie bevat unieke demo’s en laat zien wat employee experience, Zero Trust en selfservice betekenen vanuit een VMware-perspectief.

Spreker:

  • Johan van Amersfoort, Technologist EUC, ITQ

—–

ITQ

Titel: Tales from the Trenches: How the VMware Anywhere Workspace Exceeds Employees’ Expectations
Wanneer: Woensdag 9 november, 15:00 – 16:00 CET
Sessiecode: EUSB2407EUR

In deze sessie zullen drie veteranen uit de branche modern workspace management demonstreren op een manier die u versteld zal doen staan! Ze zullen verschillende onderwerpen behandelen zoals apparaatregistratie, applicatie-implementatie en de distributie van Windows-updates en beveiliging. Daarnaast laten ze zien hoe de mogelijkheden van VMware’s Anywhere Workspace-oplossing het beheer vereenvoudigen en hoe de resulterende employee experience eruit kan zien. Deze sessie is gebaseerd op een project waarin de drie presentatoren hun krachten bundelden om iets moois af te leveren. Mis het niet!

Sprekers:

  • Johan van Amersfoort, Technologist EUC, ITQ
  • Age Roskam, Consultant, ITQ Consultancy B.V.
  • Jesper Alberts, Consultant, ITQ Consultancy B.V.

———

ITQ

Titel: How Can Great User Experience Improve Security?
Wanneer: Donderdag 10 november 10:30 – 11:30 CET
Sessiecode: EUS1350EUR

In deze ‘must-attend’-sessie laten de sprekers u zien hoe u zowel de IT-gebruikerservaring als de beveiliging van uw medewerkers kunt verbeteren. Het wordt een volledig interactieve sessie met een panel van experts uit de industrie: Ron Oglesby, Peter Björk en Reinhart Nell van VMware, met Maarten Caus van VMware partner ITQ. 

Sprekers:

  • Peter Björk, Principal Architect, VMware
  • Reinhart Nel, Senior Staff Solutions Architect, VMware
  • Ron Ogiesby, Staff Architect, VMware
  • Maarten Caus, EUC architect, ITQ