Nieuws Digitale Werkomgeving

VMware wint Digital Workplace Innovator of the year Award bij Dutch IT-channel Awards

Op donderdag 19 mei vond de uitreiking van de jaarlijkse Dutch IT-channel Awards plaats. Voor het eerst in twee jaar werd dit evenement weer op locatie gehouden. De IT-branche kwam bij elkaar in Studio 21 in Hilversum voor een feestelijke avond gevuld met entertainment. In totaal werden er 24 awards door de redactie van Dutch IT-channel uitgereikt aan bedrijven en personen. Net als vorig jaar viel VMware ook nu weer in de prijzen. We gingen naar huis met de prijs voor Digital Workspace Innovator of the Year en Kenneth Del Rio van Heese kreeg een eervolle vermelding als Channel Manager of the Year.

 

Digital Workplace Innovator of the Year

Met VMware Workspace One hebben we bewezen dat we een innovatieve organisatie zijn. Een mooi voorbeeld is dat van de Gemeente Haarlem. In de coronaperiode hebben we voor de gemeente binnen één week tijd 1500 werkplekken uitgerold, zodat alle medewerkers vanuit huis konden werken. Dankzij VMware Workspace ONE had iedereen binnen een week weer toegang tot de data en tools, en kon de dienstverlening aan burgers en bedrijven op niveau blijven.

 

We willen alle awardwinnaars en in het bijzonder onze partners van harte feliciteren!