Multi-Cloud News Nieuws

VMware vSphere+ en VMware vSAN+ maken de voordelen van de cloud ook voor lokale workloads beschikbaar

Door Mark Lohmeyer, Senior Vice President en General Manager van de Cloud Platform Business Unit bij VMware

 

IT-leiders hebben de taak om verdere bedrijfsgroei aan te jagen en ze zijn voortdurend op zoek naar oplossingen om de operationele efficiëntie te verhogen en sneller te kunnen reageren op dynamische bedrijfsbehoeften. In de loop der jaren zijn velen van u de multi-cloud reis aangegaan met VMware vSphere en in bredere zin VMware Cloud. VMware-oplossingen blijven uw IT-omgevingen ondersteunen en bieden de eenvoud zodat u uw belangrijkste digitale transformatie initiatieven kunt versnellen: 

  • Bedrijfsapps in staat stellen bedrijfskritische functies uit te voeren tegen lagere kosten. 
  • Ontwikkeling van nieuwe apps om data in realtime aan de edge te verwerken, waardoor innovatie wordt versneld. 
  • Ontwikkelaars via selfservice toegang bieden tot Kubernetes-omgevingen op een gemeenschappelijk infrastructuurplatform. 

VMware innoveert sneller dan ooit met VMware Cloud, gebouwd op de toonaangevende stack van VMware vSphere, VMware vSAN, VMware NSX en VMware vRealize. VMware blijft zich richten op het leveren van de meest complete set oplossingen voor het bouwen, uitvoeren, beheren en beveiligen van uw applicaties met consistentie voor on-premise, public clouds en edge-omgevingen. Met deze innovaties kunnen organisaties van elke omvang bedrijfskritische workloads on-premise uitvoeren op meerdere geografische locaties. 

Infrastructurele problemen oplossen 

On-premise workloads worden vaak ingezet in silo’s die zijn verspreid over verschillende locaties, datacenters of edge-locaties. Wanneer uw IT-teams met silo’s werken, hebben ze geen end-to-end-overzicht van de gehele infrastructuurimplementatie. Dit kan leiden tot potentiële kwetsbaarheden in de beveiliging en kan het beheer van de levenscyclus van software en dagelijkse taken zoals provisioning van resources en probleemoplossing complexer maken. 

Tegelijkertijd hebben veel IT-leiders de opdracht om de productiviteit van ontwikkelaars te verbeteren en processen met een hogere snelheid te leveren, om zo concurrentievoordeel te bevorderen. Dit maakt zowel het beheer als het ontwerp en de ontwikkeling van applicaties nog gecompliceerder, waardoor inefficiënties worden toegevoegd en app-ontwikkelingsworkflows worden vertraagd. 

Daarnaast bieden cloudservices functionaliteiten zoals noodherstel, bescherming tegen ransomware en andere innovatiemogelijkheden, die kunnen worden toevoegen aan bestaande onsite omgevingen. De meeste workloads kunnen hier echter niet gemakkelijk profiteren, ondanks dat ze kosteneffectiever zijn en de plaats innemen die teams on-premise eisen.

Introductie van vSphere+ en vSAN+

We zijn verheugd om de volgende evolutie aan te kondigen van de basisoplossingen waarop klanten hebben vertrouwd om hun on-premise infrastructuur op te bouwen: vSphere+ en vSAN+. Beiden zijn ontworpen om activiteiten verder te vereenvoudigen, risico’s beter te beheersen en de snelheid waarmee uw bedrijf kan innoveren te verbeteren. 

VMware vSphere+ en VMware vSAN+ brengen de voordelen van de cloud naar uw on-premise workloads door hoogwaardige cloudservices te leveren om de productiviteit van IT te verhogen en de ontwikkelsnelheid voor bestaande en volgende generatie applicaties te versnellen. Teams hoeven bestaande workloads of hosts niet te verplaatsen of aan te passen en het kan eenvoudig in gebruik worden genomen. 

vSphere+ en vSAN+ bieden toegang tot hoogwaardige cloudservices waarmee IT-beheerders en ontwikkelaars eenvoudig traditionele en volgende generatie applicaties kunnen bouwen, uitvoeren, beheren en beveiligen. Organisaties kunnen van vSphere+ en vSAN+ onder andere de volgende voordelen verwachten: 

  • Drastische verhoging van uw productiviteit met beheerservices – Verbeterde operationele efficiëntie via een centrale cloudconsole 
  • Snellere innovatie met ontwikkelaarsservices – Transformatie van bestaande virtuele infrastructuur in een bedrijfsklaar Kubernetes-platform 
  • Transformatie van on-premise infrastructuur door cloudintegratie – Snel hybrid-cloudvoordelen mogelijk maken voor on-premise workloads, zonder verstoring 

 

VMware vSphere+ en VMware vSAN+ maken de voordelen van de cloud ook voor lokale workloads beschikbaar

 

Omdat vSphere+ en vSAN+ kunnen worden aangeschaft via een flexibel abonnementsplan, sluit het beter aan bij bedrijfsmodellen die zijn overgestapt op SaaS en per verbruik hiervoor betalen. 

Klik hier om direct aan de slag te gaan met vSphere+ en bezoek ons op VMware Explore in Barcelona voor meer interessante aankondigingen. Deze innovaties zijn nog maar het begin van wat ons te wachten staat voor de toekomst van VMware Cloud.