VMware Explore

VMworld 2021 – Must see sessies van vExpert Megan Warren

Met VMworld om de hoek, is dit een goed moment om naar het schema te kijken, te begrijpen welke sessies zullen worden gegeven en je schema voor het evenement op te stellen.

Als je je nog niet hebt geregistreerd voor VMworld 2021 – registreer je dan nu!

Als je je eenmaal hebt geregistreerd, bekijk dan alle fantastische sessies en bouw je schema op!

Dit jaar heb ik een grote interesse in beveiliging en werknemerservaring. Met zoveel veranderingen in 2020, beschouw ik deze twee gebieden als de grootste getroffen en die snel moeten worden aangepast. Bovendien moeten deze veranderingen toekomstbestendig zijn voor de wereld van het ‘nieuwe normaal’. Hieronder staan ​​de topsessies die ik je aanraad toe te voegen aan je schema voor VMworld 2021!

Achieving Happiness: The Quest for something new [IC1484] – Amanda Belvins & Steve Athanas

Na 2020 en 2021, niet de jaren die we hadden gepland, heeft het onze kijk op veel dingen veranderd. Ervoor zorgen dat ik altijd mijn geluk op de eerste plaats zet, is cruciaal, en de pandemie heeft het belang hiervan voor mij duidelijk gemaakt. Ik vind het ongelooflijk dat VMware sessies rond welzijn, geluk en mensen op de agenda heeft staan dat spreekt voor mij boekdelen.

Digital Employee Experience: The Key to a Successful Anywhere Workspace [EUS2069] – Amit Sharma

Nu een groot percentage van het personeel op afstand werkt, is de werknemerservaring vanaf dag 1 drastisch veranderd. Niet alleen de technologie die nodig is om zich aan te passen om het onboarding process zo spoel mogelijk te maken, maar ook de mensen, processen en cultuur die zich moesten aanpassen. Technologieën zoals Workspace ONE stellen bedrijven in staat om de betrokkenheid van medewerkers te bewaken en automatiseren, zodat bedrijven proactief acties kunnen herstellen om de werknemerservaring te verbeteren en hun personeel meer te betrekken.

Een andere sessie gerelateerd aan dit onderwerp is: How to support a remote workforce with Workspace ONE [EUS1723] – Pooja Chengappa & Dany Leclerc

Next Year’s News: EUC’s Vision and Announcements with CTO Shawn Bass [EUS2470]

Ik vind de EUC-keynote-sessie van Shawn Bass altijd een van mijn favorieten bij VMworld en zorg er altijd voor dat ik aanwezig ben tijdens VMworld. Het is niet alleen geweldig om de laatste aankondigingen over nieuwe functies van VMware te horen, maar het is ook altijd verhelderend om Shawn te horen over de reden achter de nieuwe functies en deze in context te brengen voor bedrijven.

How to Improve Your Endpoint Security and Simplify Your Workflows [SEC2662] – Justin Flack

Nu gegevens door de pandemie volledig gescheiden en verspreid zijn, moeten bedrijven gegevens op nieuwe manieren beheren en beveiligen. Deze sessie zal innemend zijn om de visie van VMware op beveiliging te begrijpen met betrekking tot bescherming, detectie en respons.

Becoming a Force for Good: A Panel on Adapting to a Changing Tech Community [IC1352]

Pat Gelsinger, ex-CTO van VMware, kondigde aan dat technologie voor een goede kracht moet worden gebruikt op VMworld 2019; het zal geweldig zijn om van de panelleden te horen over hoe VMware en hun medewerkers hebben geïnnoveerd en gewerkt om deze visie voortdurend waar te maken.

The Time Is Now – Align Your Cybersecurity Needs and Objectives [SEC2390] – Martin Redler

Nu het cyberbeveiligingslandschap voortdurend verandert, moeten bedrijven de manier waarop ze gegevens beheren en beveiligen veranderen. Deze sessie behandelt het ontwikkelen van een veilige strategie om te voldoen aan de beveiligingsdoelstellingen van uw bedrijf en om gegevens te beschermen.

Multi-Cloud: Can It Solve Future Business Challenges? [MCL3016S]

Nu veel organisaties beginnen te kijken naar de overstap naar de cloud, zal deze sessie informatief en interessant zijn om uit praktijkervaringen te begrijpen hoe multi-cloud zakelijke uitdagingen kan oplossen. Deze sessie zal een grote hoeveelheid advies opleveren voor mensen die willen overstappen naar multi-cloud en hopelijk enkele vragen hierover beantwoorden.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *