VMware Explore

Mijn VMworld 2021-schema door vExpert Barry Coombs

Het is weer die tijd van het jaar waarin ik uitkijk naar het conferentieseizoen en bovenaan mijn agenda staat altijd VMworld, het multi-cloudevenement van VMware. Helaas, aangezien COVID nog steeds voortduurt, zal ik niet mijn gebruikelijke pelgrimstocht naar VMworld in Barcelona maken, maar ervan genieten vanuit het comfort van mijn eigen huis.

VMworld zal dit jaar de eerste VMworld zijn sinds 2012 (denk ik) waar Pat Gelsinger niet langer de CEO is, maar geen zorgen, VMware is in veilige handen met Raghu Raghuram aan het roer. Raghu Gaghuram is geen nieuw gezicht bij VMware, en degenen die eerder VMworld hebben bezocht, zoals ik, zullen eraan gewend zijn hem op het podium te zien. Desalniettemin zal het spannend zijn om Raghu het podium te zien betreden en te zien hoe de toekomst van VMware er onder hem uitziet.

Als je je nog niet hebt geregistreerd voor VMworld, zorg er dan voor dat je daar nu naartoe gaat en je registreert.

Voor mij zijn er drie belangrijke dingen over het bijwonen van VMworld:

  1. Het begrijpen waar onze branche naartoe gaat, hoe VMware praat over hun technologieën en de verschuivingen die we zien. Hiervoor zoek ik strategische en high-level sessies.
  2. Een deep dive in de technologie, zodat ik begrijp hoe het werkt en hoe het mijn klanten ten goede zal komen. Hiervoor zoek ik architectuur en deep-dive sessies.
  3. Tijd doorbrengen met de vCommunity, inclusief community leden, VMware-medewerkers en partners. Dit is moeilijker wanneer de conferentie virtueel is, maar ga naar Twitter, maak verbinding met de vCommunity en volg de hashtags! Je kunt me volgen @virtualisedreal

Als Chief Technologist heb ik een breed scala aan technologieën die ik volg en waar ik met klanten over praat. Dus de onderstaande lijst vertegenwoordigt enkel van de gebieden die voor mij van belang zijn. Ik heb geprobeerd om naar alle sessies te linken, zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en ze vervolgens aan je planning kunt toevoegen wanneer de schemabouwer wordt gestart.

Inspire Change

[UX2553]Accessibility with Productivity Apps – Design Studio [UX2553]

Doe met ons mee terwijl we duiken in wat toegankelijkheid is en hoe we werken aan een toekomst die alle mensen omvat, ongeacht de beperkingen in technologie – Biedt uw organisatie oplossingen die voldoen aan de huidige toegankelijkheidsnormen? Leer en geef ons feedback over wat belangrijk is voor uw organisatie als het gaat om toegankelijkheid voor uw teams. VMware Design Studios zijn interactieve sessies waarin technische previews en vroege ontwerpideeën worden onderzocht. Deelnemers wordt gevraagd een NDA te ondertekenen.

Ajayan Subramanian, UX Designer, VMware

 Any App, Any Cloud, Any Device Is Not Enough – We Need to Add Any User [IC1351]

De oplossingen van VMware streven naar een veilige digitale transformatie zonder onderbreking voor een digitale basis, en leveren elke app, in elke cloud en op elk apparaat. Dit wordt vaak samengevat als de drie anys in de advertenties van VMware. De ontbrekende is elke gebruiker. Deze talk gaat in op wat VMware doet om de vierde willekeurige gebruiker toe te voegen, inclusief gebruikers met een handicap. Ook zal bespreek worden wat gebruikers moeten doen om de vierde in hun organisaties te integreren.

Sheri Byrne-Haber, Senior Staff Accessibility Architect, VMware

Security

Addressing Malware and Advanced Threats in the Network [SEC2027]

De realiteit van vandaag is dat inbreuken op de beveiliging een gegeven zijn. Gesofisticeerde aanvallers zijn te talrijk en te vastbesloten om gepakt te worden door perimeter verdediging. Hoor inzichten in hoe de tegenstanders verdedigingen ontwijken en focus op hoe de netwerkdetectie- en responsmogelijkheden van NSX Advanced Threat Prevention de zichtbaarheid, detectie en preventie van geavanceerde bedreigingen bieden.

Chad Skipper, Global Security Technologist, VMware

Giovanni Vigna, Sr. Director Threat Intelligence, VMware

A Practical Approach for End-to-End Zero Trust [SEC2733]

Digitale transformaties rond app-modernisering, multi-cloudinfrastructuur en externe gebruikers hebben de noodzaak versneld om over te stappen van alleen perimeterbeveiliging naar een meer gedistribueerde beveiliging met strengere toegangscontroles tot bronnen. Zero trust-benadering is bedoeld om de beveiligingsuitdagingen aan te pakken, maar kan complex lijken – van waar te beginnen en wat binnen de reikwijdte valt. In deze sessie bespreken we specifieke mogelijkheden waarmee u een architectuur zonder vertrouwen kunt bereiken die is afgestemd op de NIST-richtlijnen en die zowel veilige toegang voor gebruikers als beveiligde toegang tot workloads omvat.

Shawn Bass, CTO End User Computing, VMware

A Practical Guide to Implementing Zero Trust [SEC1028]

Wat is Zero Trust en hoe ga je aan de slag? Een nieuw model van werken vanaf elke locatie op elk apparaat vereist een nieuw model van netwerkbeveiliging. Zero Trust, geboren uit het concept van “nooit vertrouwen, altijd verifiëren”, gaat ervan uit dat geen enkel apparaat, persoon, netwerk of pakket kan worden vertrouwd, en bouwt van daaruit toegangsrechten op. Zero Trust-netwerktoegang gaat van een netwerkgericht beveiligingsproces naar een identiteits- en context gebaseerde beveiligingsaanpak. Deze moderne concepten helpen de veiligheid en voordelen van een cloud-gehoste oplossing te benutten, terwijl de IT-implementatie en het onderhoud van dure externe toegangsdiensten worden vereenvoudigd. In deze sessie gaan we op een praktische manier aan de slag met uw Zero Trust-reis met VMware Secure Access.

Peter Bjork, Principal Architect, VMware 

Better Secure Remote Workers with VMware Carbon Black Cloud [SEC2666]

De Anywhere Workspace brengt beheer en beveiliging voor thuiswerkers samen. Hoewel deze visie de uitdaging van werken op afstand voor IT- en beveiligingsteams oplost, begint het met een innovatieve benadering van beveiliging. Deze sessie richt zich op hoe VMware Carbon Black Cloud kan voldoen aan de endpoint security-behoeften van uw organisatie binnen de context van de VMware Anywhere Workspace-visie.

Elizabeth Schultheisz, PMM, VMware

Simplified Security with VMware Carbon Black Cloud [SEC2490]

Naarmate netwerkinbreuken steeds vaker voorkomen, bent u er zeker van dat uw netwerk ze kan afweren? Lijkt de complexiteit van netwerkbeveiliging een ontmoedigende taak? Als dat zo is, wilt u met ons praten over hoe VMware Carbon Black Cloud beveiliging eenvoudiger en efficiënter kan maken. Neem deel aan een discussie over tips en trucs om het beheer van uw eindpunt beveiliging een beetje gemakkelijker te maken.

Jamie Kaushik, Senior Technical Trainer, VMware 

Multi-Cloud

A Guide to Application Migration Nirvana [MCL1264]

Heb je last van verlamming van applicatiemigratie? Wij namelijk wel. Neem deel aan deze sessie om te leren hoe VMware vRealize Network Insight applicatiedetectie en migratieplanning gebruikt om uw applicaties te begrijpen voordat ze worden gemigreerd, en vervolgens een integratie in VMware HCX gebruikt om naadloos te beginnen met migreren. We vertellen hoe VMware IT en onze klanten hun migratieproblemen hebben opgelost. Door middel van voornamelijk demo’s laten we zien hoe u: • Uw applicatie-workloads kunt ontdekken • Afhankelijkheden van applicaties in kaart kunt brengen • Netwerkverkeer analyseren om weloverwogen beslissingen te nemen • De gedetecteerde applicaties naadloos naar VMware HCX verplaatsen • De applicaties migreren naar VMware Cloud on AWS, Azure VMware Solution en Google Cloud VMware Engine

Martijn Smit, Technical Marketing Architect, VMware

Azure VMware Solution Best Practices for Implementation and Migration [MCL3114S]

Neem deel aan een interactieve discussie over best practices bij het implementeren, migreren en beheren van uw Azure VMware Solution-omgeving. Leer van onze Azure VMware Solution-experts en hun ervaringen die nauw samenwerken met klanten tijdens de implementatie, inclusief hoe u kunt optimaliseren voor verschillende scenario’s en hoe u het beste van VMware- en Azure-services kunt benutten.

Jeramiah Dooley, Principal Cloud Advocate, Microsoft

Shannon Kuehn, Cloud Advocate, Microsoft 

Azure VMware Solution: Platform Deep Dive [MCL3078S]

Ontdek de nieuwste releases van Azure VMware Solution, inclusief technische overzichten voor nieuwe integraties van populaire oplossingen voor noodherstel en back-up, zoals VMware Site Recovery Manager en Zerto. Lees meer over hoe u kunt profiteren van nieuwe connectiviteit tussen uw Azure VMware Solution-omgeving en andere Azure-services voor opslag, beheer, beveiliging en meer.

Ramprasad Gowrishankar, Principal PM, Microsoft

Benefits of Azure Virtual Desktop and VMware Horizon Cloud Service [MCL3093S]

Leer meer over de nieuwste productupdates en voordelen. Stel uw kritische vragen aan ons panel van experts van Microsoft en VMware.

Gabe Knuth, Sr. Product Line Marketing Manager, VMware

John Jenner, Microsoft

Strategy and Vision to Accelerate Cloud Provider and MSP Growth [MCL2075]

De kansen voor cloudproviders, MSP’s en andere partners blijven groeien. VMware zet zich in om ons ecosysteem van wereldklasse van cloudproviders, MSP’s en leveranciers van oplossingen te helpen profiteren van de multi-cloudmogelijkheid. In deze sessie hoor je van onze productleiders en experts over onze strategie en visie voor cloudpartners. Je leert over onze nieuwste producten en oplossingen om providers te helpen bij het ontwikkelen van hyperscaler-class clouds, nieuwe services die beschikbaar zijn via een asset-light-model, en hoe we de multi-cloudwereld omarmen om partners te helpen groeien en bloeien met meer keuze voor hun klanten.

Rajeev Bhardwaj, VMware  

App Modernisation

Adopting Containers Through VMware Tanzu – The Benefits [MCL2874S]

Het gebruik van agile en cloud-native ontwikkelingsmethoden en -tools is de sleutel tot het toekomstige succes van veel bedrijven. De meeste bedrijven hebben vele jaren geleden virtualisatie toegepast om de efficiëntie en het gebruik van hun IT-domein te vergroten en zijn nu op zoek naar manieren om die investering naar de cloud-native wereld te brengen. Voor VMware-klanten biedt Tanzu een duidelijk pad naar dat doel en de zakelijke voordelen die het kan opleveren. Als een van de toppartners van VMware en ook een Gartner-leider in Multicloud, is het helpen van klanten een meer op ontwikkelaars gerichte benadering van cloud-native ontwikkeling door de adoptie van containers en Kubernetes de kern van Rackspace Technology VMware-services.

Amine El Badaoui, Product Architect, Rackspace

An End-to-End Demo of Day 0 to Day 2 VMware Tanzu Management with vRealize [APP1586]

In deze sessie nemen we u mee door een demonstratie van dag 1 en verder van hoe VMware vRealize Automation, vRealize Operations, vRealize Log Insight en vRealize Network Insight kunnen samenkomen om Kubernetes te implementeren, beheren en problemen op te lossen…

Matt Bradford, Sr. Technical Marketing Architect, VMware

Sam McGeown, Staff Technical Marketing Architect, VMware

A Guide to vSphere with VMware Tanzu: Day 2 Operations for the VI Admin [APP1718]

Deze sessie behandelt de basisprincipes van Kubernetes-architectuur en de operaties van dag 2 bij implementatie op vSphere. Als beheerder van de virtuele infrastructuur geldt: hoe meer u weet over de software die bovenop uw platform draait, hoe beter de service…

Simon Conyard, Senior Solution Engineer, VMware

Dean Lewis, Senior Solutions Engineer – Cloud Management, VMware

What’s New in vSphere [APP1205]

Dit is de ankersessie voor alle VMworld-deelnemers die geïnteresseerd zijn in VMware vSphere. We zullen een overzicht geven van alles wat dit jaar nieuw is in vSphere, belangrijke technologische trends en uitdagingen voor klanten bespreken, delen hoe de nieuwste mogelijkheden in vSphere klanten helpen om te voldoen aan de behoeften van belangrijke gebruiksscenario’s, en enkele echte klanten successen uitlichten. We zullen ook begeleiding bieden bij belangrijke sessies over gerelateerde onderwerpen die deelnemers niet mogen missen op VMworld. In deze sessie wil je je VMworld 2021-reis beginnen.

Himanshu Singh, Group Manager, VMware

Ken Werneburg, Director of Technical Marketing, VMware

Application Migration Patterns [CODE2750]

Elke organisatie wil hun applicaties migreren naar de cloud of cloud-native. Ik zal mijn lessen delen van de applicatie-modernisering/migratie-ervaring bij VMware (voor klanten) en in ondernemingen (pre-VMWare). Ik begin waar de 5R-discussie eindigt. Beantwoorden van het kritische “Hoe”-gedeelte van de onderneming.

Yogi Rampuria, Advisory Platform Architect, VMware

End-User Services

Advanced Architectures for Deploying Horizon in the Cloud [EUS1129]

Deze sessie duikt in veel van de geavanceerde ontwerp overwegingen en topologie van VMware Cloud op AWS die van invloed zijn op het leveren van VMware Horizon op VMware Cloud op AWS. Deze ontwerp overwegingen en topologieën zijn niet beperkt tot Horizon. We zullen ook diep ingaan op integratie met AWS en connectiviteitsopties. We zullen architecturen bekijken die door VMware Professional Services zijn geïmplementeerd om real-life applicaties te laten zien hoe Horizon op VMware Cloud op AWS de gewenste bedrijfsresultaten heeft bereikt. We zullen aanvullende cloud aanbiedingen bekijken die Horizon kunnen hosten, zoals Azure VMware Solution en Google Cloud VMware Engine, en de overeenkomsten en verschillen van deze oplossingen schetsen.

Bob Barna, Consulting Architect, VMware 

Architecting Multi-Cloud Horizon [EUS1547]

Leer hoe u multi-cloud VMware Horizon-implementaties ontwerpt. Deze technische sessie behandelt de implementatie-opties en platforms die beschikbaar zijn, waaronder Horizon, Horizon Cloud Service op Microsoft Azure, Horizon op VMware Cloud op AWS, Horizon op Azure VMware Solution en Horizon op Google Cloud VMware Engine. Ontdek hoe Horizon Control Plane Services, zoals Universal Broker en Image Management Service, helpen bij zowel administratie als gebruikerstoegang.

Chris Halstead, Senior Staff Architect, VMware

Hilko Lantinga, Staff Architect, VMware 

Ask Me Anything from the End-User Computing Experts [EUS2636]

Ontmoet de End User Computing-experts, stel uw vragen en stel ons alles (zolang het maar enigszins gerelateerd is aan EUC)! Deze experts staan ​​klaar om uw moeilijkste vragen te beantwoorden, variërend van virtuele desktops en apps, uniform eindpunt beheer, beveiliging tot praktische tips en trucs, succesvolle implementaties … de lijst gaat maar door.

Christopher Dayton, Director, VMware

Spencer Pitts, Chief Technologist, VMware 

Drop It Like It’s Hot Reloaded: The Windows Dropship Session is Back [EUS1581]

Een DeskCon-ervaringssessie. Met IT-teams en werknemers die vanuit huis werken en kantoren met langdurige sluitingen worden geconfronteerd, hoe gaat u nieuwe Windows-desktops en -laptops inrichten en implementeren voor nieuwe medewerkers en werknemers die aan vernieuwing toe zijn? Plan je een Windows 10 zero-touch device provisioning-ervaring voor je gebruikers? We gaan dieper in op alles wat u moet weten over de levering van dropships, inclusief de levering in de fabriek en verbonden. Het moderniseren van de implementatie kan een uitdaging en overweldigend zijn met veel afhankelijkheden van andere technologieën. Kom en leer wat er nodig is om dit te realiseren.

Ameya Jambavalikar, Senior Product Manager, VMware

Josh Burris, Staff Architect, VMware 

Now, Next, and Beyond: Innovation Showcase with VMware EUC CTO Shawn Bass [EUS2467]

Shawn Bass, CTO voor VMware EUC, gaat dieper in op de nieuwe innovaties in Workspace ONE, Horizon en Anywhere Workspace. Ontdek hoe VMware denkt over de toekomst van technologie voor computergebruik door eindgebruikers, Zero Trust-beveiliging en gedistribueerd werk. Deze sessie dient tevens als introductie op onze VDIscover-track voor Dag 2 van VMworld.

Shawn Bass, CTO End User Computing, VMware 

The Accidental VDI Admin: Carl Webster’s Analysis of Horizon 8 [EUS2460]

Hij is terug. Vorig jaar bracht Carl Webster zes weken door met het testen van VMware Horizon 7.12, waarbij hij zijn lab 5 keer opbouwde en afbrak en zijn bevindingen deelde in een razend populaire VDIscover-sessie. Dit jaar zal Carl zijn ervaringen met Horizon 8 delen. Carl heeft meer dan 30 jaar zelfstandig gewerkt met VDI en app publishing-producten zoals Citrix. Of je vorig jaar wel of niet aanwezig was bij zijn sessie, dit wordt er een die je niet wilt missen.

Carl Webster, Owner, CarlWebster.com

Brian Madden, Distinguished Technologist, VMware 

Vision and Innovation

Fireside Chat met Michael J. Fox en VMware CMO Carol Carpenter [VI3148]

Emmy-award-winning actor, author and patient advocate Michael J. Fox sits down with VMware Chief Marketing Officer Carol Carpenter to discuss his life and his passion to help find a cure to Parkinson’s disease. Other topics include maintaining inherent optimism while managing many challenges, balancing a career, family and charity work and sharing how technology and research can help pave a path for a cure Michael J. Fox is an award-winning actor, best-selling author and patient advocate. Fox was diagnosed with young-onset Parkinson’s disease and years later launched The Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research in 2000. Since then, Fox has been a steadfast advocate for research and patients and through it all, has continued his acting career and written 4 books including his most recent memoir, No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality, published in November 2020.

Emmy bekroonde acteur, auteur en pleitbezorger voor patiënten Michael J. Fox gaat zitten met Carol Carpenter, Chief Marketing Officer van VMware, om zijn leven en zijn passie te bespreken om een ​​remedie voor de ziekte van Parkinson te helpen vinden. Andere onderwerpen zijn onder meer het behouden van inherent optimisme en het aangaan van veel uitdagingen, het balanceren van een carrière, gezin en liefdadigheidswerk en delen hoe technologie en onderzoek kunnen helpen een pad te effenen voor genezing. Michael J. Fox is een bekroonde acteur, bestsellerauteur en pleitbezorger voor patiënten. Fox werd gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson en jaren later lanceerde hij de Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research in 2000. Sindsdien is Fox een standvastig pleitbezorger voor onderzoek en patiënten en heeft hij zijn acteercarrière voortgezet en schreef hij 4 boeken, waaronder zijn meest recente memoires, No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality, gepubliceerd in november 2020.

Carol Carpenter, CMO, VMware

Michael J. Fox 

Innovatie versnellen: Strategieën om te winnen in clouds en apps [GEN3103]

Wat is de beste manier om bedrijfsinnovatie te versnellen? Hoe kun je apps en services sneller leveren om de klantervaring te verbeteren? Is het mogelijk om de voordelen van de cloud te maximaliseren en tegelijkertijd de trage afwegingen uit het verleden te vermijden? Er is geen betere manier om VMworld 2021 te openen dan met een blik op strategieën om uw bedrijf te versnellen. Sluit je aan bij CEO Raghu Raghuram terwijl hij zijn visie uiteenzet voor de toekomst van multi-cloudtechnologie, en een blik werpt op de innovaties die VMware drijft op het snijvlak van clouds en apps. Hij zal onderzoeken hoe toonaangevende organisaties de status-quo uitdagen om snel te handelen, een concurrentievoordeel te behalen en veilig te blijven. VMware President Sumit Dhawan zal een perspectief geven op hoe VMware de kritieke mogelijkheden levert die elk digitaal bedrijf nodig heeft, met een speciale focus op de ervaring uit de eerste hand van VMware-klanten over de hele wereld. In deze must-see sessie kun je een mix verwachten van nieuwe inzichten, praktische info en een flinke dosis inspiratie om je eigen business en technologisch succes te versnellen.

Raghu Raghuram, CEO, VMware

Sumit Dhawan, President, VMware

Als je nog niet geregistreerd hebt voor VMworld 2021, registreer nu and start building your schedule!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *