Digitale Werkomgeving

Op weg naar de digital workspace

 

We spreken al jaren over de digital workspace hier bij VMware. Echter, wanneer je tien mensen bij elkaar in een kamer zet en hen vraagt wat een digital workspace is en hoe je die zou moeten inrichten, krijg je minstens vijfentwintig interessante maar bovenal ook verschillende antwoorden.

Zo’n workspace kan verschillende gedaanten aannemen- van self-service toegang, een app catalogus of een ‘virtuele werkplaats’ – wanneer er echter een virtuele desktop aanwezig is, spreken we van ‘digital workspace’.

Onlangs ging bij VMware een team, dat bestond uit productmanagers en marketeers, ingenieurs, ontwerpers en professionele service-architecten, om tafel met enkele getalenteerde kunstenaars en verhalenvertellers om de digital workspace journey goed in kaart te brengen. Het doel van de kaart is om de eindeloze stapel aan whitepapers en slides nu eindelijk eens te vervangen met een visual over de weg naar de digital workspace.

Geen producten. Geen technologie. Simpelweg de reis zelf.

Vond u de video interessant? Download dan ook eens ons recente rapport rondom de Digital Workspace waarin we ingaan op de vraag waarom organisaties zich momenteel op een cruciaal punt bevinden. Werknemers krijgen eindelijk de macht en het vertrouwen dat ze verdienen doordat ze de beste tools tot hun beschikking hebben.

 

Related Articles