VMware Explore

I AM…all about integrating public clouds

 

De content catalog staat inmiddels live, dus het is hoog tijd om de voorbereiding te starten en hier alvast wat aanraders in te omcirkelen. Eerder gaven we al suggesties voor programmaonderdelen over het transformeren van security, over het digitaliseren van de workspace en het moderniseren van datacenters. In deze blog enkele interessante programmaonderdelen over de integratie van public clouds.

Integratie van public clouds is de toekomst

Steeds meer eindgebruikers (waaronder medewerkers) vinden hun weg naar de verschillende public clouds. Aan IT de taak het overzicht en de controle te houden, en een manier te vinden om die publieke clouds centraal te beheren. Zoek u naar meer informatie over de integratie van public clouds? Zet dan zeker de volgende break-out sessies en workshops uit de content catalog in uw agenda.

Break-out sessies:

  • Creating Your VMware Cloud on AWS Data Center: VMware Cloud on AWS Fundamentals [LHC1547BE]
  • Accelerate the Hybrid Cloud with VMware Cloud on AWS [LHC1403BE]
  • AWS Native Services Integration with VMware Cloud on AWS: Technical Deep Dive [LHC3376BES]
  • VMware Cloud on AWS: An Architectural and Operational Deep Dive [LHC3174BE]

Hands-on-Labs/Expert led workshop

  • VMware Cloud on AWS – Getting Started Workshop [ELW188701E]
  • VMware Cross Cloud Services – Getting Started [SPL188401E]

Registreer nu en leer alles over de integratie van public clouds!

Nog niet helemaal overtuigd of VMworld 2017 Europe wat voor u is? Lees dan de tips van vExpert Johan van Amersfoort en de tips van VMworldTV-presentator Eric Sloof waarom u het absoluut niet mag missen!

Wel overtuigd maar nog geen ticket voor VMworld? Wacht niet langer en registreer direct!