VMware Explore

I AM…all about empowering digital workspaces

 

Langzaam komt VMworld 2017 Europe steeds dichterbij. Van 11 tot en met 14 september zijn we weer terug aan de Fira Gran Via in het zonovergoten Barcelona, voor vier dagen lang technologische innovaties. Nu we steeds dichterbij september komen, is er ook meer bekend over de inhoud van de dagen via de content catalog.

De toekomst van de digital workspace

Bent u op zoek naar meer informatie over het digitaliseren van uw workspaces? Tijdens VMworld 2017 Europe kunt u luisteren naar verschillende experts over wat er speelt in de IT en wat de toekomst in petto heeft voor de digital workspace. Een aanrader is bijvoorbeeld de show case keynote ‘Delivering New User Experiences with Digital Workspaces’ [EDW7002KE].

Tevens zijn er verschillende break-out sessies die u bij de digitalisering van uw workspaces kunnen helpen: van zakelijke mobiliteit en desktopvirtualisatie tot cloud-storage. Na de sessies weet u precies hoe een optimale gebruikerservaring kunt leveren, terwijl de security constant gewaarborgd blijft.

All about empowering the digital workplace? Mis dan de volgende sessies niet!

Break-out sessies

12 september

  • Cut the Cost with Cloud-First, Scalable Windows Software Distribution [UEM1827BE]
  • Horizon Apps and JMP: Technical Deep Dive [ADV1593BE]
  • Introduction to Access Management in Workspace ONE [SAAM2288BE]

13 september

  • Deliver Any App, Any Desktop, Anywhere in the World Using VMware Blast Extreme [ADV1609BE]
  • The Evolution of Endpoint Management Within a Digital Workspace [UEM3155SE]

14 september

  • Delivering Skype for Business with VMware Horizon: All You Need to Know [ADV1583BE]
  • Securing Access and Protecting Information in Office 365 with Workspace ONE [SAAM2291BE]

Naast de verschillende sessies biedt VMworld 2017 Europe ook de mogelijkheid te netwerken met gelijkgestemden en nieuwe connecties aan te gaan. Of doe nieuwe kennis op tijdens hands-on labs en ontdek nieuwe productdoorbraken. Een hands-on lab dat u echt niet mag missen is bijvoorbeeld: ‘Horizon 7.1 – Advanced Operational Concepts’ [SPL185107E].

Registreer nu en ontdek alles over de digital workspace!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan nu in de tips van vExpert Johan van Amersfoort en de tips van VMworldTV-presentator Eric Sloof waarom u VMworld 2017 Europe absoluut niet mag missen!

Juist al wel overtuigd maar nog geen ticket voor VMworld? Reserveer dan nu uw ticket voor VMworld 2017 Europe in Barcelona.