Nyheter och höjdpunkter

Hur attraherar företag digitala talanger?

En av tio millennials anser att flexibelt arbete är den viktigaste faktorn när de väljer ett nytt jobb. Den tekniska utvecklingen gör att många nyexaminerade idag går in i arbetslivet med helt andra förväntningar än tidigare. De är vana vid ny teknik och möjligheten att kunna studera hemma eller på ett café. Detta ökar också deras krav på verktyg och teknik som de behöver för att kunna jobba flexibelt.

Vilka är de viktigaste faktorerna om du skulle söka nytt jobb? Vilka är dina största frustrationer på jobbet idag? Skulle du lämna ditt nuvarande jobb om ett annat företag erbjöd bättre teknik för att jobba flexibelt?

Delta i vår undersökning och få chans att vinna ett presentkort hos Amazon.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.