Pressmeddelande: VMware stärker den digitala arbetsplatsen

Publicerades den 21/04/2021 by vmwaresweden

VMware presenterar nu VMware Anywhere Workspace, en lösning som är utformad för att hjälpa företag att leverera bättre och säkrare användarupplevelser till de anställda oavsett var i världen de befinner sig. Många företag har insett fördelarna med distansarbete och behöver därför göra mer för att de anställda ska få tillgång till bra verktyg på ett enkelt och säkert sätt.

– Arbete är vad du gör, inte var du gör det, säger Marie Berner Moberg, Sverigechef, VMware. När företagen omprövar var och hur deras team samarbetar och skapar ny innovation, måste de göra mer än bara ytliga förändringar. De måste reformera sina tankesätt för att skapa en företagskultur som sätter det digitala i första rummet och som prioriterar användarupplevelse. Vi har utvecklat VMware Anywhere Workspace med det nya sättet att arbeta på i åtanke. Detta kommer att spela en viktig roll för att skapa starkare, mer produktiva och attraktiva företag.

VMware Anywhere Workspace stärker dagens digitala arbetsplatser genom att ta bort den friktion som ibland kan finnas mellan IT-system och anställda. Detta skapar bättre användarupplevelse och en effektivare säkerhet, men till en lägre kostnad. VMware Anywhere Workspace sätter grunden och skapar en vision för hur vi möjliggör framtidens arbete:

  • Hantera olika användarupplevelser oavsett var de anställda arbetar så att de i sin tur kan arbeta smartare och vara mer produktiva. Detta ger de anställda en fantastisk användarupplevelse och konsekvent prestanda på alla enheter, oavsett plats och nätverk. Dessutom förbättrar det hur IT kan leverera tjänster till användarna.
  • Bredare och effektivare säkerhet i en distribuerad miljö ger alla användare möjligheten att komma åt vilken app som helst från vilken enhet som helst. VMwares Zero Trust kombinerar nätverkssäkerhet hela vägen till användaren med slutpunktssäkerhet och enkel hantering.
  • Automatisera den digitala arbetsplatsen för att skapa en mer modern IT. Detta gör att företag kan fokusera på resultaten de vill ha snarare än de uppgifter de behöver utföra. Allt drivs av en intelligent hantering av applikationer, regelefterlevnad och prestanda genom att kombinera VMware Workspace ONE, VMware Carbon Black Cloud och VMware SASE.

För mer information, se det engelska pressmeddelandet

Om VMware
VMware driver världens komplexa digitala infrastruktur. Företagets erbjudande inom moln, modernisering av applikationer, nätverk, säkerhet och den digitala arbetsplatsen hjälper kunderna att leverera vilken applikation som helst oavsett moln och enhet. VMware har sitt huvudkontor i Palo Alto i Kalifornien och verkar för att göra gott med sina banbrytande tekniska innovationer och dess globala påverkan. För mer information, besök https://www.vmware.com/company.html.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy