Pressmeddelande: VMware accelererar modernisering av applikationer med modulära multi-cloud-tjänster

Publicerades den 31/03/2021 by vmwaresweden

VMware har i över 20 år stöttat viktiga företagsapplikationer i hela världen. Fler än 300 000 verksamheter har byggt eller drivit mer än 85 miljoner workloads på VMware-lösningar, och strax över fem miljoner utvecklare bygger applikationer med VMwares teknik. Idag presenteras VMware Cloud för att ytterligare hjälpa kunderna att dra fördel av multi-cloud och snabbare leverera moderna applikationer.

– Vi är på väg mot nästa steg i utvecklingen av moln och applikationer, säger Marie Berner Moberg, Sverigechef, VMware. IT-arkitekturerna blir mer distribuerade och baseras allt oftare på multi-cloud, samtidigt kommer snart moderna applikationer ta över från de traditionella. Utmaningen för varje CIO är att dra nytta av den här nya innovationen utan att bidra med mer komplexitet och fler risker. VMware Cloud är den enda molnlösningen idag som kunderna kan använda i datacentret och i alla typer av moln, vilket påskyndar moderniseringsresan med ökad flexibilitet och förbättrad säkerhet.

VMware Cloud är en distribuerad plattform för multi-cloud som gör det möjligt för verksamheter att påskynda moderniseringen av applikationer oavsett om det sker i datacentret, edge eller i molnet. Detta ger många fördelar för både utvecklare och IT-drift som ofta tvingas göra avkall inom viktiga områden. VMware Cloud ökar utvecklarnas produktivitet eftersom det är möjligt att bygga och distribuera applikationer för alla moln. Plattformen hjälper IT att modernisera infrastrukturen och driften, vilket leder till besparingar och minskar riskerna. I samband med lanseringen av VMware Cloud släpper VMware också nya erbjudanden som skapar en mer integrerad kundupplevelse:

  • VMware Cloud Universal: en flexibel abonnemangstjänst som förenklar inköp och förbrukning av VMwares multi-cloud-infrastruktur- och hanteringstjänster.
  • VMware Cloud Console: ett enda övervaknings- och hanteringsverktyg för VMware Clouds infrastruktur oavsett var den installeras.
  • VMware App Navigator: en ny tjänst för att kunna utvärdera och prioritera transformering av applikationer baserat på värdet av varje applikation.

    – VMware Cloud on AWS ger oss en säker miljö för våra applikationer, säger Sarah Lucas, Head of Infrastructure and Platforms, William Hill. Vi kan ta vår VMware Cloud-plattform och placera den direkt hos AWS. Vi kan också snabbt använda det publika molnet utan att först behöva kvalificera våra tekniska team och lära dem en annan molnmiljö. Hittills har vi migrerat fler än 3000 virtuella datorer och hundratals applikationer. Med VMware Cloud-plattformen har vi bättre skalbarhet och större möjlighet att leverera tjänster på ett snabbt och enhetligt sätt.

För mer information, se det engelska pressmeddelandet

Om VMware
VMware driver världens komplexa digitala infrastruktur. Företagets erbjudande inom moln, modernisering av applikationer, nätverk, säkerhet och den digitala arbetsplatsen hjälper kunderna att leverera vilken applikation som helst oavsett moln och enhet. VMware har sitt huvudkontor i Palo Alto i Kalifornien och verkar för att göra gott med sina banbrytande tekniska innovationer och dess globala påverkan. För mer information, besök https://www.vmware.com/company.html.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Hittade inga liknande texter.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy