VMwares Digital Workspace Analyst Series presenterar en paneldebatt om distansarbete

Publicerades den 05/02/2021 by vmwaresweden

Sättet att arbeta förändrades för alltid under 2020. Det traditionella kontoret är inte längre lösningen på allt.

Kommer medarbetare som jobbar på distans och från varierande platser att bli den nya normen under 2021, eller kommer allt att återgå till det vanliga när förutsättningarna tillåter?

Och – nog så viktigt – hur ska företagsledarna hantera dessa förändringar på ett bra sätt?

Ta chansen och delta i Digital Workspace Analyst – en paneldebatt om distansarbete, nu på tisdag den 9 februari. Deltar i debatten gör experter från Gartner och Oxford University. Anmäl dig nu.

Fem goda anledningar att ta del av debatten:

  1. Gartner är en av de globala auktoriteterna när det gäller den digitala arbetsplatsen, och vi är glada över att som medverkande ha Stuart Downes, Senior Director Analyst, Digital Workplace Infrastructure på Gartner.
  2. Du får plats på första raden framför panelen. Deltar i den gör dr Carl Benedikt Frey, ledamot för styrelsen på Oxford University och chef för Future of Work-programmet. Han har skrivit boken The Technology Trap, som Financial Times valde ut till en av de bästa böckerna 2019. Dr Frey har dessutom varit rådgivare till, och konsult för, en mängd organisationer, däribland G20-länderna, OECD, Europeiska kommissionen, FN och flera Fortune 500-företag.
  3. Få svar på den stora frågan: Har distansarbete som ”det nya normala” blivit verklighet? Gör som våra ledande experter, VMwares experter och kunder och delta i denna högst aktuella debatt.
  4. 75 minuter av engagerande, nytänkande innehåll: från marknadstrender till personalstrategier och lösningar för den digitala arbetsplatsen.
  5. Du slipper resa! Bara att logga in så är du på plats.

Anmäl dig nu så har du redan kommit långt med planeringen för den digitala arbetskraften under 2021, och längre fram också.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Hittade inga liknande texter.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy