Pressmeddelande: Accenture lanserar ny affärsenhet tillsammans med VMware för att snabba på molnresor

Publicerades den 15/02/2021 by vmwaresweden

Accenture och VMware har utökat sitt partnerskap och lanserar nu en dedikerad affärsenhet som kommer hjälpa verksamheter att anta en Cloud First-strategi. Detta för att kunna påskynda migreringen till molnet, bygga moderna applikationer snabbare och använda molnet som en grund för innovation och nya skalbara affärsmodeller.

Accenture VMware Business Group är en ny stor investering på flera miljoner dollar under många år framöver från de två företagen. Accenture och VMware har en relation som sträcker sig över mer än två decennier och den nya affärsenheten kommer samla experter inom hybridmoln, molnmigrering, utveckling och modernisering av applikationer för molnet samt säkerhet för viktiga branscher.

Affärsenheten är också en del av Accenture Cloud First, som Accenture lanserade 2020, där företaget investerar tre miljarder dollar i nya funktioner, lösningar, partnerskap och kundengagemang för att hjälpa kunderna att forma, flytta och driva sin verksamhet i molnet.

– Molnet är det mest kraftfulla verktyget för att hantera förändring, säger Julie Sweet, CEO hos Accenture. När verksamheter accelererar sin flytt till molnet och mot edge computing under de närmaste åren kommer Accenture VMware Business Group hjälpa till att bidra till den hastighet, omfattning och säkerhet som de behöver för att driva sina företag och skapa mer värde.

Accenture VMware Business Group kommer att investera i gemensam marknads- och försäljningsorganisation, utbildning i VMwares teknik för fler Accenture-anställda samt i nya lösningar baserade på VMware-teknik. Företagen kommer också att utveckla specifika branschlösningar, såsom en plattform för telekomföretag för att påskynda lanseringen av 5G och tjänster inom edge computing.

– För att möta kraven på dagens företag måste verksamheter anta en multicloud-strategi snabbare än någonsin tidigare, säger Pat Gelsinger, CEO hos VMware. I allt högre utsträckning kör kunderna sina applikationer på ett eller flera moln, datacenter och edge-miljöer. Accenture VMware Business Group kommer att samla de experter och den kompetens i världsklass som krävs för att leverera den snabbhet, smidighet och anpassningsförmåga som behövs idag och imorgon.

För mer information, läs här.

Om VMware
VMware driver världens komplexa digitala infrastruktur. Företagets erbjudande inom moln, modernisering av applikationer, nätverk, säkerhet och den digitala arbetsplatsen hjälper kunderna att leverera vilken applikation som helst oavsett moln och enhet. VMware har sitt huvudkontor i Palo Alto i Kalifornien och verkar för att göra gott med sina banbrytande tekniska innovationer och dess globala påverkan. För mer information, besök https://www.vmware.com/company.html.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy