Orange Business Services identifierar och löser problem snabbare med VMware

Publicerades den 11/01/2021 by vmwaresweden

Orange Business Services (OBS) är en global integratör av produkter och tjänster inom kommunikation, vilket inkluderar molnet och infrastruktur som tjänst. OBS har sitt säte i Paris, bedriver verksamhet i ett flertal länder i hela världen och har fler än 30 000 anställda. 70 procent av kunderna består av finansiella tjänsteföretag på Fortune 500-listan. OBS granskar och förbättrar ständigt sina IT-processer för att upprätthålla hög standard på sina IT-tjänster till kunderna.

Analysproblem för IaaS
OBS ville förbättra sina moln- och IaaS-produkter (infrastruktur som tjänst) och behövde därför stärka sina rapport- och analysverktyg samt minska den tid det tar att lokalisera lagringsproblem.

Företagets IT omfattar NetApp-lagring som körs med VMwares virtualisering. Vid den här tiden hämtade och konstruerade OBS data manuellt från sin NetApp-miljö. Det var tidskrävande och gav kunderna begränsad information. Utöver detta kämpade IT-teamen på OBS med att hitta orsaken till att virtuella maskiner blev slöare.

En utbyggd plattform ger mer kunskaper
Eftersom OBS system körs på VMware vRealize Suite kontaktade företaget VMware för att prata om tänkbara lösningar. VMware rekommenderade vRealize True Visibility Management Pack för NetApp.

Teamet på OBS blev imponerande av det SANtricity-liknande datadjup de nu kunde komma åt i VMware vRealize Operations. Utöver att kunna erbjuda sina kunder bättre service lättade OBS även företagets IT-teams börda genom att riva murarna mellan lagrings- och virtualiseringsteamen.

VMware förbättrar nätverksinsynen och minskar driftstoppen
Med vRealize True Visibility Management Pack för NetApp minskar OBS tiden det tar att upptäcka problem som orsakar driftstopp. Richard Esteve, teknisk ledare på Orange Business Services, menar att vRealize True Visibility Management Pack för NetApp spelar en stor roll för att hjälpa OBS att bli kvitt driftstoppen.

– Tack vare den insyn som vRealize True Visibility Management Pack för NetApp ger kan vi nu hitta symptomen på driftstopp mellan 70 till 80 procent snabbare. Minskade driftstopp är ytterst viktigt för både OBS och våra kunder, så att reducera dem är ett av våra huvudmål. Att identifieringstiden minskade så mycket är strålande, säger han.

Kundnöjdheten är också på väg upp tack vare de ytterligare detaljer som ingår i automatiska rapporter.

– Om våra kunder ska kunna hantera sina IT-miljöer effektivt behöver de förstå vad som händer i hela miljön, säger Esteve. VMwares färdiga instrumentpaneler erbjuder precis det, vilket förbättrar vår sammantagna kundupplevelse i hög grad. Instrumentpanelerna är lätta blicka över, och IT-teamen kan vidta åtgärder baserat på de analyser och trender som genereras.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar: ,

Relaterade artiklar

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy