VMware lanserar nyheter för moln, säkerhet, Kubernetes och distansarbete

Publicerades den 01/10/2020 by vmwaresweden

VMwares stora event VMworld är i år helt digitalt, gratis och pågår mellan 29 september och 1 oktober. Eventet inleddes av VMwares CEO Pat Gelsinger som sa att företaget har utvecklats från att bara leverera infrastruktur till att erbjuda en hel digital plattform för en oförutsägbar framtid. Två stora nyheter är att det blir enklare att implementera Kubernetes och VMwares strategiska samarbete med NVIDIA för att kunna erbjuda AI till alla företag.

– 2020 har varit ett annorlunda och utmanande år där vi har fått ställa om hur vi arbetar, umgås, utbildar oss och lever, något som helt genomsyrats av den digitala transformationen, säger Marie Berner Moberg, Sverigechef på VMware. Samtidigt som vi ser att beroendet av appar, molnlösningar och digital strategi ökar, står det helt klart att våra verksamheter och ageranden måste genomsyras av en kombination av empati och skyndsamhet. Det vill säga att visa att vi genuint månar om varandra och hur våra kunders verksamheter påverkats av pandemin och samtidigt hjälpa dem att fortsätta vara konkurrenskraftiga genom att agera nu i deras digitala transformationsprojekt.

Bland höjdpunkterna återfinns:


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Publicerades den 06/11/2019 av vmwaresweden

En innovationskultur som levererar – andra dagen på VMworld

VMwares Executive VP Ray O ‘Farrell öppnade upp dag två och diskuterade utmaningarna med digital transformation idag och i framtiden. Han välkomnade flera av sina olika kollegor upp på scenen för att berätta hur man bäst drar nytta av den moderna infrastrukturen och Ray betonade också att komplexa utmaningar kräver komplexa lösningar. Flera tekniska demonstrationer, […]

Publicerades den 07/08/2020 av vmwaresweden

VMworld: ta del av den digitala upplevelsen med ditt nordiska team

Precis som med mycket annat så ställdes våra planer på kant i år. VMware har arrangerat sitt årliga evenemang VMworld i olika amerikanska och europeiska städer i över 15 år och hur gärna vi än vill träffas personligen på VMworld i Barcelona, så är det uppenbart att ett fysiskt evenemang inte är genomförbart i år. […]

Publicerades den 22/11/2018 av vmwaresweden

VMworld dag ett – teknikens superkrafter och de oändliga möjligheterna

Det fanns en spänning i rummet när Jean-Pierre Brulard, Senior Vice President och General Manager för VMware EMEA, intog scenen under VMworlds första dag. Med årets tema, som är ”Possible begins with you”, stod det klart att stora grejer skulle hända. Jean-Pierre påminde publiken om att 2018 är VMworlds 20-årsjubileum, och de 12000 deltagarna i […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy