VMworld: ta del av den digitala upplevelsen med ditt nordiska team

Publicerades den 07/08/2020 by vmwaresweden

Precis som med mycket annat så ställdes våra planer på kant i år. VMware har arrangerat sitt årliga evenemang VMworld i olika amerikanska och europeiska städer i över 15 år och hur gärna vi än vill träffas personligen på VMworld i Barcelona, så är det uppenbart att ett fysiskt evenemang inte är genomförbart i år. I stället har vi skapat ett helt nytt, digitalt VMworld, som du kan besöka från var som helst i världen!

Oväntade möjligheter och fördelar

VMworld blir i år ett helt digitalt evenemang, vilket ger dig oanade möjligheter att få kunskap från experter och kollegor. VMworld hade förra året rekordmånga besökare i Europa och genom att arrangera ett digitalt event är nu förhoppningen att fler människor med skilda profiler får möjligheten att delta i evenemanget.

Den oväntade fördelen med årets digitala evenemang är att fler människor får chansen att delta i VMworld, säger Marie Berner Moberg, Director & Country manager för VMware i Sverige. Responsen från många kunder är att de ser fram emot att i år delta i sitt första VMworld-event.

Under det digitala eventet kommer innehållet erbjudas i flera olika format, allt från keynotes till demonstrationer, gruppdiskussioner och hands-on-labs. De olika sätten att fokusera på tekniken blir relevant för många olika profiler som jobbar inom IT. Det kommer erbjudas innehåll som anpassats för publik på C-nivå, samt mer specialiserade sessioner med en djupare teknisk vinkel, vilket tilltalar den mer tekniskt inriktade publiken. Du kan ta del av ett brett utbud av sessioner och andra aktiviteter vid tider som passar dig. Med det digitala formatet kan du ta del av och delta i mer inspirerande innehåll än vad som tidigare var möjligt.

‒ Ur en teknologisk synvinkel lever vi i en spännande tid just nu, tillägger Mikael Markkula, Country manager i Finland. Forbes skrev en artikel om oss, och hur vår programvara berör alla delar av modern IT-arkitektur. Jag håller helt med och vill tillägga att vi kommer bygga vidare från förra årets stora nyheter, och visa hur vi fortsätter genomföra vår strategi.

Lars-Bo Klausen, Country Manager för Danmark delar den inställningen.

‒ Även om det är ett digitalt evenemang så kommer alla lokala VMware-teams finnas på plats (virtuellt), för att engagera och interagera med kunder och partners under konferensen. Vi är lyckligt lottade som har ett starkt och engagerande tekniskt community i Danmark och de övriga nordiska länderna.

Under och efter VMworld kommer det erbjudas lokala initiativ för att interagera via runda bordet-diskussioner och andra virtuella sessioner. Beroende på den lokala situationen kommer även vissa partners arrangera uppföljande evenemang efter VMworld, som försäkrar att vi täcker alla frågor och feedback – samtidigt som alla deltagarna får den kompletta upplevelsen av VMword.

Experter på att arbeta hemifrån – kunskapsutbyte på VMworld

Vi är alla proffs på att jobba hemifrån idag och har en ny inställning till arbetslivet, som även kommer gälla vid utbildning och att få ny kunskap.

‒ Det digitala eventet kommer ha en ”följ solen”-approach, vilket innebär att du kan delta i VMword hela dagen eller natten om du vill, berättar Marie Berner Moberg.

Det digitala evenemanget kommer ha över 500 sessioner där du kan titta on-demand, inklusive översikter på affärsnivå och tekniskt djupgående sessioner. Deltagarna kommer ges tillgång till innehållet under längre tid, vilket gör det möjligt att se viktigare eller mer komplexa delar av sessionerna flera gånger om.

‒ När vi pratar med kunder och partners under och efter VMworld nämner de ofta nätverkande och kunskapsutbyte som en stor del av upplevelsen, säger Lars-Bo Klausen, och delar sina tankar kring detta års höga fokus på att försäkra att lokala deltagare inte missar viktigt innehåll. Vi på VMware kommer också sakna möjligheten att engagera och interagera med partners och kunder, så vi kommer se till att vår digitala approach inte står i vägen för viktiga kunskapsutbyten mellan partners och kunder.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår digitala ”följ-solen”-konferens. Läs mer och registrera dig kostnadsfritt här www.vmworld.com


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar: ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 16/09/2019 av vmwaresweden

Informationssäkerhet räddar liv på Internationella Rödakorskommittén

Det pågår för närvarande 32 väpnade konflikter i världen, och antalet naturkatastrofer ökar snarare än minskar. Miljontals människor påverkas av dessa konflikter och kriser. En av de viktigaste uppgifterna för Internationella Rödakorskommittén (ICRC) är därför att överbringa dem den hjälp de så brådskande behöver. Utöver det har den humanitära organisationen till uppgift att lindra mänskligt […]

Publicerades den 19/11/2018 av vmwaresweden

”Det finns inget du inte kan göra”

Under de senaste fyra decennierna har vi lyckats göra fantastiska framsteg i vår utveckling tack vare tekniska framgångar. Utvecklingen gör att vi kan göra ännu mer och ännu snabbare. Tekniken ger också verktyg inför framtiden – för att lyckas skapa en rättvisare, friskare och mer hållbar värld att leva i. Det råder ingen tvekan om […]

Publicerades den 16/07/2018 av vmwaresweden

Träna dina innovationsmuskler!

Nyligen genomförde VMware tillsammans med Cass Business School i Storbritannien en studie över hur olika organisationers innovationsarbete. Många företagsledare underskattar snabbheten och omfattningen av den digitala transformationen. De flesta organisationer investerar i innovation och har utvecklat strategier för detta arbete men ofta brister det i genomförandet – att implementera nya affärsmodeller eller att omvandla idéer […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy