VMworld 2020: Sessionerna du inte får missa under årets event

Publicerades den 20/08/2020 by vmwaresweden

Som ni kanske känner till så sker årets upplaga av VMworld online i år, och det har aldrig varit lättare att delta. Oavsett om du deltar från ditt kontor, din arbetsplats i hemmet eller soffan i vardagsrummet kommer du att ha tillgång till en massa sessioner inom ett flertal intressanta teman. Vi har utformat programmet för att du ska få koll på de ämnen som är viktigast för dig, din bransch och din karriär.

Det kan te sig överväldigande att bläddra bland de hundratals sessionerna och planera din tid på VMworld. För att förenkla för dig har vi valt ut ett antal sessioner från varje tema som du nog inte vill missa…

Den digitala arbetsplatsen

Detta tema omfattar allt du behöver för att optimera infrastrukturen för distansarbete så att du kan hålla koll på de senaste innovationerna som rör den digitala arbetsplatsen och se till att du har aktuella kunskaper om VMware Workspace One.

Boka in denna session i ditt schema redan nu:

 • Keynote: Journey to a Future Ready Workforce (DW2716)

 

Framväxande trender

Vill bli bättre förberedd på framtidens IT? Inom detta tema går vi i varje session in på djupet i de trender som formar själva väven i vår bransch.

Dessa är sessionerna som du inte får missa:

 • Game Changing Employee Productivity with Spatial Computing and VMware (1213)
 • Inside xLabs and Off-Roadmap Innovation in VMware’s Office of the CTO (2406)
 • Confidential Computing: Architecture and the Future of Application Security (1625)

 

Moderna appar

Appvärlden förändras väldigt fort. Innovationerna kommer tätt, och vi har inte råd att hamna efter. Detta tema omfattar värdefulla insikter från ledare i branschen så att du har koll på vad som händer, genomgång av framväxande begrepp, samt ett par praktiska exempel på hur man får fler saker i produktion snabbare.

Dessa är sessionerna som du inte vill missa:

 • Modernize Systems in Days and Weeks, not Months and Years (2275)
 • Deconstructing the Monolith: Replace, Refactor, Rebuild, or Replatform (2219)
 • Always—on Service for millions: SRE Best Practices for K8s, Observability (MAP1591)
 • Keynote: Modern Apps – Get Better Software into Production Faster (APM2656)

 

Multi Cloud

Oavsett om du specialiserar dig på drift av hybridmoln eller Multi Cloud går vi igenom allt du behöver veta för att optimera en väl fungerande, säker och innovativ strategi för flera moln inom ramen för detta tema. Keynoten får du bara inte missa:

 • Keynote: Multi-Cloud Strategy to Deliver Modern Apps to Any Cloud (MC2797)

 

5G för telekombranschen

Inom detta tema upptäcker du hur vanlig, moInbaserad arkitektur kan göra 5G-nät smidiga – med fallstudier där detta har testats i praktiken och mycket, mycket annat.

De viktigaste sessionerna du kan ha på agendan:

 • Show Me the Money: Monetizing 5G and Enterprise Services with VMware (2636)
 • Accelerate Deployment of a Distributed 5G Core Network (2644)
 • Transforming 5G Economics with an Automated Telco Cloud Platform (2637)

 

Virtuella molnnätverk

Om du kan tänka dig att utforska allt som rör nätverk i skalbara moln och SD-WAN eller Network Edge är detta temat för dig. Du får höra om den senaste utvecklingen inom virtuella molnnätverk med förberedelse för framtiden i åtanke.

Missa inte:

 • Keynote: Virtual Cloud Network – The Network for Your Future Ready Business (VCN2799)

 

Inbyggd säkerhet

Säkerhet ligger oss på VMware varmt om hjärtat, och vi är glada över att kunna erbjuda detta tema. I år tar vi en närmare titt på kapaciteten hos NSX Service-defined Firewall, de senaste innovationerna för designen av heltäckande datacentersäkerhet och utforskar ett nytt sätt att gripa sig an skydd av laster.

Missa inte:

 • Keynote: Intrinsic Security, Intrinsic Advantage (IS2800)
 • Demystifying the NSX-T Data Center Distributed Firewall (EDU) (1141)

Kan du knappt hålla dig till tåls? Det kan inte vi heller!

Om du vill börja planera vad du ska göra under VMworld 2020 kan du besöka sessionsbokaren nu eller bläddra igenom hela innehållskatalogen här.

Vi syns där.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Publicerades den 06/11/2019 av vmwaresweden

Pressmeddelande: VMware lanserar banbrytande innovationer på VMworld Europe 2019

Under VMwares stora kund- och partnerevent VMworld 2019 Europe tillkännager VMware nu en rad nya initiativ för sin mjukvaruarkitektur – anpassad för alla appar, moln och typer av enheter. De nya innovationerna spänner över hela VMwares teknikportfölj, men har ett särskilt fokus på inbyggd säkerhet och nya sätt för företag att bygga, driva och hantera […]

Publicerades den 05/11/2019 av vmwaresweden

Appar och ännu mer appar – första dagen på VMworld

VMworld 2019 kickade igång med öppningstalet från VMwares CEO Pat Gelsinger, där han reflekterade över den naturliga spänningen mellan val och komplexitet. Även om detta är en utmaning som IT-branschen kontinuerligt måste anpassa sig till, kommer härifrån innovationer och genombrott som gör det omöjliga möjligt. De som behärskar multi-cloud kommer äga det kommande decenniet fortsatte […]

Publicerades den 06/11/2019 av vmwaresweden

En innovationskultur som levererar – andra dagen på VMworld

VMwares Executive VP Ray O ‘Farrell öppnade upp dag två och diskuterade utmaningarna med digital transformation idag och i framtiden. Han välkomnade flera av sina olika kollegor upp på scenen för att berätta hur man bäst drar nytta av den moderna infrastrukturen och Ray betonade också att komplexa utmaningar kräver komplexa lösningar. Flera tekniska demonstrationer, […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy