Pressmeddelande: VMware satsar på att köpa Octarine

Publicerades den 14/05/2020 by vmwaresweden

VMware meddelar i dag att företaget ämnar köpa upp Octarine, för att utöka säkerheten i containeruppbyggda applikationer i Kubernetes. 

VMwares mål med det planerade köpet är att utöka säkerheten i VMwares befintliga IT- och DevOps-ekosystem. Genom att bygga in Octarines innovativa Kubernetes-säkerhetsplattform i VMwares säkerhetsportfölj kommer VMware-kunder kunna erbjudas en rad fördelar – såsom full insyn i cloud-native-miljöer, vilket gör att de ännu snabbare kommer kunna identifiera och reducera sårbarheter i nätverket.

– Förmågan att skydda arbetslaster är avgörande för säkerheten i applikationer och data i varje organisation. Uppköpet av Octarine kommer att göra det möjligt för oss att utvidga vår säkerhetsstrategi för containers och Kubernetes-miljöer, genom att integrera Octarines teknik i vårt Carbon Black Cloud. Det är en mycket god nyhet för våra kunder, säger Marie Berner Moberg, Country Manager, VMware Sverige.

För mer information se det internationella pressmeddelandet, här.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy