Workspace ONE möjliggör kommunikation i olika tillstånd

Publicerades den 17/04/2020 by vmwaresweden

I dessa tider konfronteras många organisationer med livets oförutsägbarhet. När man tvingas ställa in fysiska evenemang och möten, och låta medarbetare sköta sitt arbete på distans, får företagen nu ser hur deras beredskap för det oväntade verkligen ser ut. I det förra avsnittet av vår kontinuitetsbloggserie, identifierade vi skillnader mellan katastrofåterhämtning och verksamhetskontinuitet. I den här bloggen berättar vi hur Workspace ONE möjliggör en sömlös företagskommunikation i kristider.  

Ibland uppstår situationer – som den nuvarande – då man som företag måste finna nya sätt att hantera kontakten med medarbetare och kunder. I sådana situationer är det lätt att missa e-post och därför viktigt att etablera andra kommunikationskanaler.

Kontinuerlig kommunikation genom nav-meddelanden

Genom Workspace ONE Intelligent Hub-meddelanden, kan arbetsgivare kommunicera i realtid med anställda på ett ytterst flexibelt sätt – både via  Intelligent Hub-portalen i en webbläsare och genom Intelligent Hub-appen på en mobil enhet.

Enkla anpassad meddelanden

Workspace ONE-meddelandefunktionen tillåter IT-administratörer och affärspartner att skapa, förhandsgranska och övervaka meddelanden som skickas till anställda via Intelligent Hub. Meddelanden kan inkludera anpassad text, åtgärder, och prioriteringar som kan riktas mot alla anställda eller specifika grupper av enheter och användare. Dessa meddelanden kan också markeras som brådskande, för situationer där information måste spridas snabbt och stöds också på OS-anmälningstjänsten, så att man kan varna användare även om de inte aktivt använder Intelligent Hub. Detta innebär att även om anställda inte har tillgång till e-post, möjliggör meddelandetjänsten att omedelbar och avgörande information vidarebefordras till rätt personer vid rätt tidpunkt.

Titta på den här treminutersdemonstrationen som visar hur lätt det är att använda meddelandebyggaren inom Hub Services-konsolen. Det är en enkel lösning som kan ha stora fördelar för din organisation när kriskommunikation måste aktiveras snabbt och effektivt.

Direktinformation med Mobile Flows

Meddelanden som kan kobineras med mobilkommunikation ger anställda möjlighet att arbeta utan att behöva öppna flera appar och tjänster samtidigt. Med Mobile Flows kan du tillhandahålla en enda informationskälla så att anställda kan få korrekt kommunikation direkt och fatta beslut när de är på språng.  Genom att använda VMwares förbyggda kontakter med populära appar, såsom Salesforce, Concur, Coupa, och ServiceNow, kan anställda enkelt uppdatera resor eller spåra status på en biljett baserat på ny information. Många av applikationsintegrationerna kan distribueras med ett enda klick och anpassade integrationer kan byggas. Gå till VMware:s GitHub webbplatsen eller VMware {code} för mer information. Moderna medarbetare kräver transparent företagskommunikation, och Mobile Flows med Workspace ONE hjälper dig att nå det målet.

Det är aldrig för sent att börja utveckla en affärsplan för eventuella framtida undantagstillstånd. En tankeväckande kriskommunikation tar hänsyn till begränsad eller otillgänglig e-post för vissa grupper och skapar flera kommunikationslinjer mellan medarbetarna.

Vad händer nu?

Varje dag under de kommande veckorna kommer vi att lansera en serie tjänster och resurser kring verksamhetskontinuitet. Håll dig uppdaterad med #businesscontinues.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Publicerades den 08/04/2020 av vmwaresweden

Skillnader mellan kontinuitet och återhämtning vid kriser samt hur VMware Horizon bistår vid båda

Under den rådande situation är det många verksamheter som upplever konsekvenserna av oförutsägbarhet. Många verksamheter ställer in event och möten samt uppmanar anställda att arbeta hemifrån. Det visar också vikten av att vara förberedd för det oförutsedda. I den andra bloggen i vår serie om kontinuitet i verksamheter (business continuity) tar vi upp skillnaderna mellan ”disaster […]

Publicerades den 22/04/2020 av vmwaresweden

11 hemligheter för ett framgångsrikt distansarbete

I dessa tider konfronteras många organisationer med livets oförutsägbarhet. När man tvingas ställa in fysiska evenemang och möten, och låta medarbetare sköta sitt arbete på distans, får företagen nu ser hur deras krisberedskap verkligen ser ut. I förra avsnittet av vår kontinuitetsbloggserie berättade vi hur Workspace ONE möjliggör en sömlös företagskommunikation i kristider.  Följande avsnitt är en […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy