VMware lanserar en utvidgad portfölj av produkter och tjänster som hjälper våra kunder att modernisera applikationer och infrastruktur

Publicerades den 11/03/2020 by vmwaresweden

Ny infrastruktur, nya produkter – ett nytt kapitel för VMware.

I veckan lanserade vi på VMware en hel rad nya produkter och tjänster som alla är skräddarsydda för att hjälpa våra kunder att modernisera appar och bygga upp en säkrare, mer effektiv infrastruktur – det här markerar ett nytt kapitel för moderna appar, för VMware och för våra kunder. Klicka här för att se en repris av våra lanseringar!

Till våra nytillskott hör VMware Tanzu-portföljen, VMware Cloud Foundation 4 och nya VMware vSphere 7. Tillsammans utgör dessa produkter den mest heltäckande mjukvarustacken att bygga och köra program på – från applikation till infrastruktur.

Vi är glada över att kunna dela med oss av denna portfölj och ge våra kunder möjlighet att driva fram omedelbara affärsresultat, oavsett om det handlar om att bygga nya appar, införliva molnbaserade principer eller modernisera befintliga appar.

I nuläget är VMware unikt positionerat att kunna vägleda och göra det möjligt för våra kunder att utveckla nya moderna appar samt modernisera befintliga applikationer och infrastrukturer.

https://www.youtube.com/watch?v=9iPa-Tivhbk

VMware Tanzu: Portfölj för appmodernisering

Enkelt uttryckt är VMware Tanzu en portfölj av produkter och tjänster som gör det möjligt för företag att leverera bättre mjukvara snabbare. Kunderna kan använda sviten för att automatisera den moderna applivscykeln, köra Kubernetes över flera moln samt slå samman och optimera multimolnoperationer.

https://www.youtube.com/watch?v=mosZHzSwsUk

VMware Cloud Foundation 4: Hybridmolnsinfrastruktur för moderna appar

VMware Cloud Foundation 4 med Tanzu erbjuder en hybridmolnsinfrastruktur med enhetlig hantering av såväl VM-baserade som container-baserade applikationer, och levererar samtidigt integrerad säkerhet och livscykelhantering av mjukvarudefinierade dator-, lagrings- och nätverksresurser.

Med denna nya lansering introduceras VMware Cloud Foundation Services, som är en Kubernetes- och RESTful-integrerad API-yta som gör det möjligt för organisationer att leverera API-åtkomst till alla kärntjänster.

https://www.youtube.com/watch?v=bEurXFiU6O8

VMware vSphere 7: Livsviktiga tjänster för det moderna hybridmolnet

Vi har även lanserat VMware vSphere 7 – det största steget framåt för vSphere på över ett decennium. En förhandstitt på VMware vSphere 7 gavs i augusti 2019 under namnet Project Pacific. Project Pacific var fokuserat på att omstrukturera vSphere till en öppen plattform med hjälp av Kubernetes-API:er, i syfte att kunna erbjuda en molnliknande upplevelse för utvecklare och operatörer.

Den nya utgåvan är en grundsten inom VMware Tanzu-portföljen och kommer att ha stöd för både moderna och traditionella applikationer, tack vare en kombination av virtuella maskiner, containrar och Kubernetes.

VMware vSphere 7 kommer att bidra till ökad effektivitet för utvecklare och operatörer och därmed möjliggöra kortare innovationstider i kombination med traditionell företagsklassad säkerhet, stabilitet och styrning till en lägre övergripande kostnad.

Se webbreprisen av våra lanseringar inom moderna applikationer här!

VMware Tanzu applikationskatalog, VMware Tanzu Kubernetes Grid och VMware Tanzu Mission Control är alla tillgängliga redan nu.

VMware Cloud Foundation 4, VMware vSphere 7, VMware vSAN 7, VMware vRealize Automation 8.1 och VMware vRealize Operations 8.1 (såväl på plats som i form av SaaS) förväntas bli tillgängliga från 1 maj 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=C_WX8tzA7EA


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Publicerades den 09/07/2020 av vmwaresweden

Pressmeddelande: Svensk undersökning från VMware: Teknikkunnig ledning ger framgångsrika företag

Företag blir mer framgångsrika om deras ledning består av personer med bakgrund inom teknik, såsom app- och mjukvaruutveckling. Detta anser två tredjedelar (66 procent) av de tillfrågade i en undersökning från VMware, riktad mot svenska företagsledare. Studien visar att verksamheter tjänar på att befordra medarbetare från verksamhetens teknikteam till beslutsfattande poster. När svenska företagsledare ombads […]

Publicerades den 08/07/2020 av vmwaresweden

Virtual Cloud Network: en närmast magiskt smidig lösning för ökad inbyggd säkerhet och leverans av moderna appar

Nätverket är idag helt avgörande för det moderna företagets verksamhet: det förmedlar appar och data till de platser där de behövs, och är samtidigt otroligt viktigt för inbyggd säkerhet. Men i stället för att ses som verksamhetens DNA betraktas det av alltför många fortfarande som rena rörmokeriet. Uppemot två tredjedelar (57 procent) av alla IT-chefer i […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy