Pressmeddelande: Ny fas för VMware: Utökar produkt- och tjänsteportfölj för modernisering av applikationer och infrastruktur

Publicerades den 10/03/2020 by vmwaresweden

Företag moderniserar allt oftare sina applikationer, både för att vara konkurrenskraftiga och för att dra nytta av molnmiljöns fulla potential. Moderniseringen innebär dock utmaningar när det gäller att leverera bättre mjukvarulösningar på kortare tid utan att kompromissa med säkerhet och drift. Samtidigt måste företag idag modernisera sin infrastruktur för att dra full nytta av investeringar i moderna applikationer.

Därför lanserar VMware nu en utvidgad VMware Tanzu-portfölj för moderna applikationer och VMware Cloud Foundation 4 med Tanzu. Den senare är en automatiserad och nyckelfärdig hybridmolnplattform som nu stöttar både traditionella, VM-baserade applikationer (Virtual Machine) och containerbaserade applikationer med nya VMware Cloud Foundation Services. Detta görs med hjälp av Tanzu Kubernetes Grid och det nyligen lanserade vSphere 7.

Med det mest omfattande programvaruerbjudandet för moderna applikationer, som täcker allt från applikationer till infrastruktur, är VMware nu starkt placerat på marknaden för att kunna erbjuda sina kunder möjligheten att utveckla nya moderna applikationer samt modernisera befintliga applikationer och infrastruktur.

– Vi erbjuder nu en mycket omfattande portfölj för moderna applikationer som hjälper våra kunder att öka sin utvecklingstakt, säger Pat Gelsinger, CEO hos VMware. VMware ger härmed företagets utvecklare frihet att leverera applikationer till alla moln, ta bort hinder för att introducera Kubernetes och hjälpa IT-administratörer att utveckla sina färdigheter så att de kan stötta den nya vågen av moderna applikationer.

VMware Tanzu: En portfölj för att modernisera appar

VMware Tanzu är en produkt- och tjänsteportfölj som gör det möjligt för företag att leverera bättre mjukvarulösningar på kortare tid. Du kan använda programvarupaketet för att automatisera livscykeln för moderna appar, köra Kubernetes över olika moln och slå samman och optimera drift av multimolnmiljöer.

VMware Cloud Foundation 4: Hybrida molninfrastruktur för moderna appar

VMware Cloud Foundation 4 tillhandahåller en hybrid molnplattform för moderna appar, oavsett om de är baserade på virtuella maskiner eller containrar, inklusive inbyggt stöd för Kubernetes. Plattformen hjälper till att bygga broar mellan utvecklare och IT, vilket gör att de kan bygga och uppdatera appar samtidigt som de ger kontroll och inbyggd säkerhet i IT-verksamheten.

VMware vSphere 7: Viktiga tjänster för hybrida och moderna moln

VMware vSphere 7 är den största utvecklingen av VMware vSphere under det senaste decenniet. Den stärker VMware Cloud Foundation Services. Detta innebär att vSphere, med hjälp av Kubernetes API:er, har förvandlats till en öppen plattform som ger utvecklare och operatörer en molnliknande upplevelse. Den nya vSphere 7 är en grundläggande komponent i VMware Tanzu-portföljen och stöttar alla applikationer inklusive traditionella och moderna applikationer med alla kombinationer av virtuella maskiner, containrar och Kubernetes.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Publicerades den 02/12/2020 av vmwaresweden

Modernisera nätverket för att tillgodose det förändrade applandskapet

Det kan vara svårt att föra in samtalet om nätverk på styrelsenivå. Nätverket är på många vis ett offer för sina framgångar: om det fungerar bra har det svårt att väcka uppmärksamhet. Det gör bara vad det ska, helt enkelt. Men nätverken har avgörande betydelse för affärskritiska och moderna applikationer. Dessa appar och deras stöttande […]

Publicerades den 16/06/2020 av vmwaresweden

Sex åtgärder som CIOs kan utföra för att bemästra explosionen av appar

Alla verksamheter befinner sig mitt i en appexplosion. De präglas av hur snabbt de kan leverera moderniserade appar och tjänster som särskiljer företaget och förbättrar användarnas upplevelser. Faktum är att det förutspås att antalet appar som kommer vara skapat från 2019 och framtill 2023 kommer att bli fler än antalet som har tagits fram under de fyra […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy