En innovationskultur som levererar – andra dagen på VMworld

Publicerades den 06/11/2019 by vmwaresweden

VMwares Executive VP Ray O ‘Farrell öppnade upp dag två och diskuterade utmaningarna med digital transformation idag och i framtiden. Han välkomnade flera av sina olika kollegor upp på scenen för att berätta hur man bäst drar nytta av den moderna infrastrukturen och Ray betonade också att komplexa utmaningar kräver komplexa lösningar. Flera tekniska demonstrationer, inklusive nya produktuppdateringar, kategoriserades i fyra nyckelområden för att visa kraften i VMwares lösningar som nu finns tillgängliga:

  1. BUILD AND RUN: Joe Baguley – VP och CTO, EMEA – pratade om Pivotal, Tanzu Mission Control och varför VMwares Kubernetes-erbjudande är det bästa valet för kunden Swisscom.
  2. CONNECT AND PROTECT: Marcos Hernandez – Chief Technology, Networking and Security – presenterade NSX-T Intelligence och Carbon Black Workload för att klassificera och få koll på alla varningar i din miljö, samt hur Deutsche Telekom – som drivs av VeloCloud – omfamnar digital transformation när de övergår från gamla plattformar.
  3. MANAGE: Purnima Padmanabhan – VP Products, Cloud Management Business – poängterade de ekonomiska fördelarna med WaveFront, Magna och CloudHealth, som hjälper till att proaktivt undvika höga kostnader på molnet och ger rekommendationer för optimering, såsom rättigheter och styrning för att fastställa budgetpolicys.
  4. EXPERIENCE: Shikha Mittal – Director Product Management and Strategy – diskuterade hur säkerheten med Carbon Black och Workspace ONE gör det möjligt för en enda plattform att hantera alla enheter och appar inom en organisation. VMware använder denna teknik, precis som kunden Migros, som har ett framgångsrikt BYOD-program, vilket ger anställda enkel åtkomst till viktiga appar som de behöver för att göra sitt jobb.

Som avslut sammanfattade Ray hur det dynamiska samspelet mellan appar, infrastruktur, moln, nätverk, säkerhet och enheter fungerar med VMware Digital Foundation, hur detta hjälper verksamheter att lösa riktiga problem samt varför kunder och partner kan lita på VMware för att möta framtiden och bli digitala.

Sedan var det dags för Greg Lavenders – Senior VP och CTO – att gå upp på scen och han bekräftade: ”Innovationskulturen hos VMware är den bästa jag någonsin har upplevt, oavsett var (och det kommer från någon som tidigare har arbetat på Citigroup, Cisco och Sun Microsystems). Vi är bättre tillsammans. Låt oss göra avtryck.”

För att ytterligare stärka deltagarnas digitala resor framåt så avslutade extremäventyraren, Special Forces-soldaten, den tvåfaldiga BAFTA-vinnaren, bästsäljande författaren och hedersöversten Bear Grylls förmiddagen med en motiverande presentation kring hans testade förmåga att tackla självtvivel och uppmuntra innovation:

  • Failure – omfamna misslyckandet; det bygger motståndskraft.
  • Fear – kör aldrig från dina rädslor; använd dem som motivation.
  • Fire – förvandla utmaningar till makt; ge aldrig upp.
  • Faith – tro på dig själv, på andra, på en universell kraft av godhet, för trots allt… ”Everest är bara ett sinnestillstånd”.

Om du vill titta tillbaka på dagen hänvisar vi hit.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar: , , , , , , , , , , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 20/08/2020 av vmwaresweden

VMworld 2020: Sessionerna du inte får missa under årets event

Som ni kanske känner till så sker årets upplaga av VMworld online i år, och det har aldrig varit lättare att delta. Oavsett om du deltar från ditt kontor, din arbetsplats i hemmet eller soffan i vardagsrummet kommer du att ha tillgång till en massa sessioner inom ett flertal intressanta teman. Vi har utformat programmet […]

Publicerades den 14/11/2018 av vmwaresweden

Sälj som hantverk

En stor utmaning för många säljare är att de inte alltid förstår produkterna och tjänsterna som de själva säljer. Det blir för stort fokus på att sälja, och för lite fokus på visionen och vad de nya lösningarna faktiskt innebär för verksamheten och kunden. IT-branschen är en bransch där det händer mycket och där det […]

Publicerades den 06/11/2019 av vmwaresweden

Pressmeddelande: VMware lanserar banbrytande innovationer på VMworld Europe 2019

Under VMwares stora kund- och partnerevent VMworld 2019 Europe tillkännager VMware nu en rad nya initiativ för sin mjukvaruarkitektur – anpassad för alla appar, moln och typer av enheter. De nya innovationerna spänner över hela VMwares teknikportfölj, men har ett särskilt fokus på inbyggd säkerhet och nya sätt för företag att bygga, driva och hantera […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy