Tio skäl till varför du inte borde gå på VMworld i år

Publicerades den 07/08/2019 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

VMworld närmar sig snabbt. Om bara tre månader, den 4–7 november, återvänder VMworld 2019 Europe till Barcelona. Det är vårt elfte VMworld, och det ser ut att bli den största hittills. Tiotusentals experter, tankeledare, partners, utövare och anställda som alla tillsammans lär sig, delar med sig och skapar kontakter.

Det låter hemskt, eller hur?

Det låter faktiskt så hemskt att vi tyckte det bäst att ge dig tio skäl till varför du inte borde gå på VMworld i år.

 1. Keynotes är riktigt tråkiga

Marknadsledare som Vodafone och Röda Korsets internationella kommitté, VMware-ledare, experter — stora namn som alla tar till orda och delar nyheter och exempel på innovativ teknik som omvandlat deras respektive verksamheter. Det är bara för mycket och borde definitivt hoppas över. Tror du inte på oss? Ta en titt på förra årets för att se hur tråkigt det var.

 1. Det finns inget att lära sig

 

500+ breakout-sessioner, workshops, certifieringar och praktiska workshops — för att inte tala om slumpmässiga tankeutbyten och diskussioner du kan ha mellan punkterna i agendan. Nej, det finns definitivt ingen chans att lära sig att göra sitt jobb bättre eller hjälpa sitt företag att utvecklas snabbare.

 1. Ingen går, egentligen

 

De samlade VMworld-eventen har vanligtvis cirka 30-40 000 personer deltagare. Du kommer förmodligen inte se någon du känner eller som du vill skapa kontakt med.

 1. Hur som helst, den digitala transformationen är i princip redan överstökad

 

VMware som företag har definitivt inte vuxit på grund av att företag inser att de behöver en digital grund för att omvandla sin verksamhet.

 1. Själva sessionerna avhandlar egentligen inte något av värde

Hör branschledare som Deutsche Telekom, Swisscom och andra experter prata om modernisering av applikationer, omvandling av nätverkssamarbete och säkerhet, hur man ökar takten på molnresan, nya trender, digital arbetsyta — nej, definitivt ingenting för alla som arbetar inom företags IT eller som vill omvandla sin verksamhet.

 1. Partners har inget att göra

Det finns inte ens en dedikerad gång eller lounge för partners där dessa kan träffa kunder i en avslappnad miljö.

 1. Din chef kommer nog inte att godkänna det

Och det finns inte ens någonstans att ladda ner en mall på VMworlds webbplats för att övertyga dem om att låta dig delta.

 1. Det finns inget att äta

Frukost, lunch, middag, drinkmottagningar, fester – ja, det kan finnas lite mat. Och det kommer att vara gratis och tycks bara dyka upp när du blir hungrig. Men vem vill verkligen ha det så?

 1. På tal om fester de är inte så bra

Tao Cruz, Simple Minds, Empire of the Sun, Faithless, Kaiser Chiefs och The Kooks — bara några av de talanger som har uppträtt på VMworld Europe under de senaste åren. Vem skulle kunna ha kul med allt detta?

 1. Och vem vill åka till Barcelona överhuvudtaget egentligen?

En av Europas mest livliga och bäst sammankopplade städer, vacker arkitektur, EN STRAND. Inget som någon vill se.

 1. Dina kollegor kommer inte att bli avundsjuka på dig.

Tre dagar i Barcelona för att samla kunskap, insikt och erfarenheter för att hjälpa både dig och ditt företag? Ingenting alls att vara avundsjuk på.

Så, där har du det. Alla skäl till varför du inte borde komma till VMworld och bevittna keynotes och workshops, träffa likasinnade och få kunskaper och färdigheter för att utveckla dig själv och din verksamhet

Registrera dig definitivt inte nu.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Hittade inga liknande texter.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy