Pressmeddelande: VMware levererar branschens enda kompletta mjukvarudefinierade nätverks- och säkerhetsstack byggd för multi-cloud

Publicerades den 29/08/2019 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

VMware lanserar nu en bred uppsättning nätverks- och säkerhetsinnovationer som ytterligare stärker företagets erbjudande för virtuella nätverk i molnet. VMwares mjukvarudefinierade nätverkslösningar har hittills installerats hos 13 000 kunder, hos 88 av de 100 största bolagen på Fortune 100-listan samt hos åtta av de tio största teleoperatörerna. Över 150 000 lokalkontor nås också med hjälp av VMware SD-WAN från VeloCloud. VMwares lösning för nätverk vid molntjänster ger kunderna i genomsnitt 59 procents minskning av deras CapEx (Capital Expenses eller Expenditures) och 55 procents minskning av driftskostnaderna[1].

Dagens annonsering innefattar VMware NSX Advanced Load Balancer, med nya och förbättrade nätverks- och säkerhetsanalysfunktioner, som levereras med hjälp av VMware vRealize Network Insight 5.0 och NSX Intelligence, men även förbättringar av VMware SD-WAN från VeloCloud, som är branschens enda virtuella nätverk i molnet. Sammantaget gör dessa lösningar att VMware kan leverera en molnupplevelse som sträcker sig från edge över privata datacenter och till publika moln, och med helt automatiserad installation av datacentrets arbetsbelastning över alla typer av infrastruktur. Denna smidighet kan endast uppnås genom automatisering av alla nätverkstjänster, vilket kräver att alla switchar, routing, säkerhets- och lastbalanseringstjänster definieras mjukvarumässigt, hanteras centralt och körs distribuerat på standard x86-servrar.

– VMware kan nu förse hela verksamheter med en automatiserad, mjukvarudefinierad nätverksarkitektur, säger Tom Gillis, senior vice president and general manager, networking and security business unit, VMware. VMware är ledande inom nästa generations mjukvarudefinierade nätverk och säkerhet. Vi levererar enhetlig och fullskalig konnektivitet med inbyggd säkerhet för appar, data och användare, var de än befinner sig. Vi utökar denna virtuella infrastruktur till att täcka både publika och privata moln, samt hela nätverket. Våra avancerade analysfunktioner ger också den synlighet och felsökning som krävs för att göra det virtuella molnätverket enkelt att använda.

För mer information om VMware NSX Advanced Load Balancer, VMware SD-WAN by VeloCloud och VMware NSX-T, läs pressmeddelandet i sin helhet (engelska).

Läs mer om VMware NSX-T Data Center 2.5 på bloggenin this blog

Läs mer om NSX Advanced Load Balancer på bloggen

Läs mer om vRealize Network Insight på bloggen

Läs mer om VMware SD-WAN by VeloCloud på bloggen

Om VMware
VMware driver världens komplexa digitala infrastruktur. Företagets erbjudande inom datacenter, mobilitet, nätverk och säkerhet ger en dynamisk och effektiv digital plattform till över 500 000 kunder världen över och stöttas av ett ekosystem med 75 000 partners. Företaget har sitt huvudkontor i Palo Alto i Kalifornien och har sedan 1998 levererat banbrytande innovationer för både företag och samhälle. Mer information finns på www.vmware.com

 

  1. [1] . Uppskattningar baserade på intern kundundersökning som täcker nästan 100 verkliga kunder med VMwares verktyg för DICE ROI och Value Modeling-verktyg.

Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar: ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 06/11/2019 av vmwaresweden

En innovationskultur som levererar – andra dagen på VMworld

VMwares Executive VP Ray O ‘Farrell öppnade upp dag två och diskuterade utmaningarna med digital transformation idag och i framtiden. Han välkomnade flera av sina olika kollegor upp på scenen för att berätta hur man bäst drar nytta av den moderna infrastrukturen och Ray betonade också att komplexa utmaningar kräver komplexa lösningar. Flera tekniska demonstrationer, […]

Publicerades den 04/10/2019 av vmwaresweden

Gör ett hållbart avtryck

Vi på VMware inser att alla delar av vår verksamhet påverkar världen. Det är anledningen till att vi gör allt vi kan för att skapa en bättre framtid och ge mer tillbaka till miljön, samhället och den globala ekonomin än vi tar. Som ett led i denna strävan försöker vi vara så miljömässigt hållbara vi […]

Publicerades den 22/11/2018 av vmwaresweden

VMworld dag ett – teknikens superkrafter och de oändliga möjligheterna

Det fanns en spänning i rummet när Jean-Pierre Brulard, Senior Vice President och General Manager för VMware EMEA, intog scenen under VMworlds första dag. Med årets tema, som är ”Possible begins with you”, stod det klart att stora grejer skulle hända. Jean-Pierre påminde publiken om att 2018 är VMworlds 20-årsjubileum, och de 12000 deltagarna i […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy