Pressmeddelande: VMware lanserar Tanzu som hjälper kunder att bygga, köra och hantera programvara på Kubernetes

Publicerades den 28/08/2019

VMware lanserar nu VMware Tanzu, en ny portfölj som samlar produkter och tjänster för att transformera sättet verksamheter bygger, kör och hanterar programvara på Kubernetes. Här ingår också en förhandsvisning av Project Pacific, som kommer innebära att VMware vSphere transformeras till en plattform även för Kubernetes framöver. VMware Tanzu Mission Control, erbjuder också en enda kontrollpunkt där kunder kan hantera alla sina Kubernetes-kluster oavsett var de körs. Dessa annonseringar tillsammans med det slutgiltiga avtalet att förvärva Pivotal, positionerar VMware som leverantören med den mest heltäckande Kubernets-portföljen för moderna applikationer till företag.

– Många kunder letar efter en partner som kan hjälpa dem idag, men också vägleda dem till moderna applikationer, säger säger Raghu Raghuram, chief operating officer, products and services, VMware. Vi är positionerade för att kunna hjälpa kunder i varje steg av deras resa. Genom att vi förvärvar Pivotals utvecklarplattform kan vi ytterligare hjälpa kunder att bygga applikationer. Project Pacific kommer innebära att vSphere transformeras till en plattform tillgänglig för Kubernetes, vilket kommer hjälpa kunder köra sina applikationer. Det blir också lättare att hantera det växande Kubernetes-utnyttjandet över olika miljöer. Detta kommer kunderna att kunna göra från en enda kontrollpunkt med VMware Tanzu Mission Control.

Läs mer här.

Om VMware
VMware driver världens komplexa digitala infrastruktur. Företagets erbjudande inom datacenter, mobilitet, nätverk och säkerhet ger en dynamisk och effektiv digital plattform till över 500 000 kunder världen över och stöttas av ett ekosystem med 75 000 partners. Företaget har sitt huvudkontor i Palo Alto i Kalifornien och har sedan 1998 levererat banbrytande innovationer för både företag och samhälle. Mer information finns på www.vmware.com


Kategori: Release

Taggar: , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 06/11/2019 av vmwaresweden

En innovationskultur som levererar – andra dagen på VMworld

VMwares Executive VP Ray O ‘Farrell öppnade upp dag två och diskuterade utmaningarna med digital transformation idag och i framtiden. Han välkomnade flera av sina olika kollegor upp på scenen för att berätta hur man bäst drar nytta av den moderna infrastrukturen och Ray betonade också att komplexa utmaningar kräver komplexa lösningar. Flera tekniska demonstrationer, […]

2 minut läs
Publicerades den 04/10/2019 av vmwaresweden

Gör ett hållbart avtryck

Vi på VMware inser att alla delar av vår verksamhet påverkar världen. Det är anledningen till att vi gör allt vi kan för att skapa en bättre framtid och ge mer tillbaka till miljön, samhället och den globala ekonomin än vi tar. Som ett led i denna strävan försöker vi vara så miljömässigt hållbara vi […]

4 minut läs
Publicerades den 27/08/2019 av vmwaresweden

Pressmeddelande: VMware driver nästa generations hybrida IT

Under VMworld 2019 i San Francisco, lanserar VMware nya och utökade molntjänster som ska hjälpa kunder att möta behoven från traditionella och nya applikationer. VMware stärker IT-operatörers, utvecklares, administratörers och säkerhetsansvarigas arbete med företagets hybrida molnplattform, då kunderna kan bygga, köra och hantera arbetslaster i en konsekvent infrastruktur i molnet, datacentret eller edge. Med VMwares […]

2 minut läs

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy