Pressmeddelande: VMware lanserar Tanzu som hjälper kunder att bygga, köra och hantera programvara på Kubernetes

Publicerades den 28/08/2019 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

VMware lanserar nu VMware Tanzu, en ny portfölj som samlar produkter och tjänster för att transformera sättet verksamheter bygger, kör och hanterar programvara på Kubernetes. Här ingår också en förhandsvisning av Project Pacific, som kommer innebära att VMware vSphere transformeras till en plattform även för Kubernetes framöver. VMware Tanzu Mission Control, erbjuder också en enda kontrollpunkt där kunder kan hantera alla sina Kubernetes-kluster oavsett var de körs. Dessa annonseringar tillsammans med det slutgiltiga avtalet att förvärva Pivotal, positionerar VMware som leverantören med den mest heltäckande Kubernets-portföljen för moderna applikationer till företag.

– Många kunder letar efter en partner som kan hjälpa dem idag, men också vägleda dem till moderna applikationer, säger säger Raghu Raghuram, chief operating officer, products and services, VMware. Vi är positionerade för att kunna hjälpa kunder i varje steg av deras resa. Genom att vi förvärvar Pivotals utvecklarplattform kan vi ytterligare hjälpa kunder att bygga applikationer. Project Pacific kommer innebära att vSphere transformeras till en plattform tillgänglig för Kubernetes, vilket kommer hjälpa kunder köra sina applikationer. Det blir också lättare att hantera det växande Kubernetes-utnyttjandet över olika miljöer. Detta kommer kunderna att kunna göra från en enda kontrollpunkt med VMware Tanzu Mission Control.

Läs mer här.

Om VMware
VMware driver världens komplexa digitala infrastruktur. Företagets erbjudande inom datacenter, mobilitet, nätverk och säkerhet ger en dynamisk och effektiv digital plattform till över 500 000 kunder världen över och stöttas av ett ekosystem med 75 000 partners. Företaget har sitt huvudkontor i Palo Alto i Kalifornien och har sedan 1998 levererat banbrytande innovationer för både företag och samhälle. Mer information finns på www.vmware.com


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar: , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 27/08/2019 av vmwaresweden

Pressmeddelande: VMware driver nästa generations hybrida IT

Under VMworld 2019 i San Francisco, lanserar VMware nya och utökade molntjänster som ska hjälpa kunder att möta behoven från traditionella och nya applikationer. VMware stärker IT-operatörers, utvecklares, administratörers och säkerhetsansvarigas arbete med företagets hybrida molnplattform, då kunderna kan bygga, köra och hantera arbetslaster i en konsekvent infrastruktur i molnet, datacentret eller edge. Med VMwares […]

Publicerades den 21/09/2020 av vmwaresweden

VMworld 2020 närmar sig. Har du registrerat dig?

VMwares nordiska team ser med glädje fram emot VMworld och hoppas att du hänger med oss på över 800 sessioner och keynotes. Vi utlovar ett program som är informativt, intressant och relevant för din verksamhet. Vi garanterar att alla presentationer kommer vara felfria, till skillnad från den här videon! Häng med oss på VMworld från […]

Publicerades den 06/12/2019 av vmwaresweden

Intervju: ”Få saker att hända – och människor att hålla”

Vi tog en kopp kaffe med VMwares relativt nya Sverigechef, Marie Berner Moberg, och passade på att ställa några frågor om hennes första tid på VMware, och om henne själv. Berätta Marie, hur har din första tid på VMware varit? Den har varit oerhört intensiv och rolig. Jag har lärt mig så mycket, och med […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy