Pressmeddelande: VMware lanserar Tanzu som hjälper kunder att bygga, köra och hantera programvara på Kubernetes

Publicerades den 28/08/2019

VMware lanserar nu VMware Tanzu, en ny portfölj som samlar produkter och tjänster för att transformera sättet verksamheter bygger, kör och hanterar programvara på Kubernetes. Här ingår också en förhandsvisning av Project Pacific, som kommer innebära att VMware vSphere transformeras till en plattform även för Kubernetes framöver. VMware Tanzu Mission Control, erbjuder också en enda kontrollpunkt där kunder kan hantera alla sina Kubernetes-kluster oavsett var de körs. Dessa annonseringar tillsammans med det slutgiltiga avtalet att förvärva Pivotal, positionerar VMware som leverantören med den mest heltäckande Kubernets-portföljen för moderna applikationer till företag.

– Många kunder letar efter en partner som kan hjälpa dem idag, men också vägleda dem till moderna applikationer, säger säger Raghu Raghuram, chief operating officer, products and services, VMware. Vi är positionerade för att kunna hjälpa kunder i varje steg av deras resa. Genom att vi förvärvar Pivotals utvecklarplattform kan vi ytterligare hjälpa kunder att bygga applikationer. Project Pacific kommer innebära att vSphere transformeras till en plattform tillgänglig för Kubernetes, vilket kommer hjälpa kunder köra sina applikationer. Det blir också lättare att hantera det växande Kubernetes-utnyttjandet över olika miljöer. Detta kommer kunderna att kunna göra från en enda kontrollpunkt med VMware Tanzu Mission Control.

Läs mer här.

Om VMware
VMware driver världens komplexa digitala infrastruktur. Företagets erbjudande inom datacenter, mobilitet, nätverk och säkerhet ger en dynamisk och effektiv digital plattform till över 500 000 kunder världen över och stöttas av ett ekosystem med 75 000 partners. Företaget har sitt huvudkontor i Palo Alto i Kalifornien och har sedan 1998 levererat banbrytande innovationer för både företag och samhälle. Mer information finns på www.vmware.com


Kategori: Release

Taggar: , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 29/08/2019 av vmwaresweden

Pressmeddelande: VMware levererar branschens enda kompletta mjukvarudefinierade nätverks- och säkerhetsstack byggd för multi-cloud

VMware lanserar nu en bred uppsättning nätverks- och säkerhetsinnovationer som ytterligare stärker företagets erbjudande för virtuella nätverk i molnet. VMwares mjukvarudefinierade nätverkslösningar har hittills installerats hos 13 000 kunder, hos 88 av de 100 största bolagen på Fortune 100-listan samt hos åtta av de tio största teleoperatörerna. Över 150 000 lokalkontor nås också med hjälp […]

2 minut läs
Publicerades den 06/11/2019 av vmwaresweden

Pressmeddelande: VMware lanserar banbrytande innovationer på VMworld Europe 2019

Under VMwares stora kund- och partnerevent VMworld 2019 Europe tillkännager VMware nu en rad nya initiativ för sin mjukvaruarkitektur – anpassad för alla appar, moln och typer av enheter. De nya innovationerna spänner över hela VMwares teknikportfölj, men har ett särskilt fokus på inbyggd säkerhet och nya sätt för företag att bygga, driva och hantera […]

4 minut läs
Publicerades den 04/10/2019 av vmwaresweden

Gör ett hållbart avtryck

Vi på VMware inser att alla delar av vår verksamhet påverkar världen. Det är anledningen till att vi gör allt vi kan för att skapa en bättre framtid och ge mer tillbaka till miljön, samhället och den globala ekonomin än vi tar. Som ett led i denna strävan försöker vi vara så miljömässigt hållbara vi […]

4 minut läs

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy