Dags för dig att sätta din prägel på framtiden – registreringen till VMworld har öppnat! 

Publicerades den 19/06/2019 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

I denna komplexa och digitaliserade värld med multi-cloud är det en rejäl utmaning att hitta de rätta verktygen för just dina behov. Det händer hela tiden nya saker i teknikbranschen, så det är viktigt att hålla koll på trender och uppdateringar som har betydelse för just din organisation. Därför jobbar vi hårt med att hjälpa våra kunder och partners att bygga upp den interna kompetensen – genom utbildning, workshops, webbseminarium och naturligtvis genom våra flaggskeppsevent.  

För 11:e året i rad anordnar vi VMworld Europa, vår hyllning till kunder och partners i EMEA-regionen. Vi mycket glada att meddela att registreringen nu är öppen till eventet somäger rum i Barcelona från den 4:e till 7:e november!   

I år vill vi att du sätter din prägel på framtiden. Vi vet att det finns hundratals olika teknikevent, men det som gör VMworld Europa speciellt är att vi vill visa IT-proffsen många nya saker på en gång. Eventet är till för att våra kunder och partners ska kunna hitta den information, de verktyg och samarbeten de behöver för att ta tekniken – och den egna förmågan att forma den – till nästa nivå.  

Även om vi inte landar i Barcelona förrän tidigt i november så är registreringen nu öppen föralla deltagare. De som registrerar före den 26:e juli får dessutom ett extra lågt pris 

Vi belyser dagens möjligheter och problem 

VMworld är det perfekta eventet för att få mer kunskap, möta nya människor och höra om de senaste innovationerna från marknadsledarna. Aktiviteterna grupperas i breda kategorier med trender och teman som påverkar både företag och teknik i dagsläget.  

I år kommer vi att fokusera på ämnena och trenderna som formar och driver transformation. Vi täcker allt från hybrid och multi-cloud, byggande och hantering av moderna appar till nätverkande och säkerhet. Sedan tittar vi närmare på slutanvändarens upplevelse med digitala arbetsytor och går in på framväxande trender som redan börjar förändra hur vi alla arbetar. 

Vi tar upp i princip allt från de rätta molnen för dina appar till hur du hanterar en komplex blandning av miljöer, hur du håller dina företagskritiska tjänster säkra, hur det ser ut för dina anställda och kunder samt hur saker som artificiell intelligens och edge-computing kommer att förändra ditt liv inom de närmaste tre till fem åren.  

Ditt skräddarsydda event börjar idag 

Nya sessioner, workshops och talare kommer att läggas till under de närmsta månaderna, så registrera dig redan nu så att du inte missar någon uppdatering.  

VMworld Europa kanske inte startar förrän den 4:e november, men dina förberedelser börjar idag. Om du vill sätta din prägel på framtiden ska du registrera dig så fort som möjligt 


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar: , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 15/10/2018 av vmwaresweden

Alla företag är teknikföretag

Alla företag är idag teknikföretag – oavsett vilken bransch de verkar i. Big data och dataanalys driver affärer vilket gör att IT blir en kärnfråga i många organisationer. IT är inte längre bara viktigt för att hålla igång nödvändiga funktioner utan också för att integrera nya verktyg och tekniker, såsom dataanalys i hela organisationen. IT, […]

Publicerades den 16/07/2018 av vmwaresweden

Träna dina innovationsmuskler!

Nyligen genomförde VMware tillsammans med Cass Business School i Storbritannien en studie över hur olika organisationers innovationsarbete. Många företagsledare underskattar snabbheten och omfattningen av den digitala transformationen. De flesta organisationer investerar i innovation och har utvecklat strategier för detta arbete men ofta brister det i genomförandet – att implementera nya affärsmodeller eller att omvandla idéer […]

Publicerades den 16/11/2018 av vmwaresweden

Hur kan teknik främja välstånd både idag och i framtiden?

Om vi gör en historisk tillbakablick på befolkningstillväxten utifrån ett globalt perspektiv kan vi se en enorm ökning av befolkningen. Faktum är att från de senaste fem decennierna visar utvecklingen på en enorm tillväxt som vi aldrig hade kunnat förutsäga, vilket påverkas av faktorer som att medåldern skjutit i höjden och den förlängda livslängden vi […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy