Vad du inte får missa på vFORUM i nästa vecka

Publicerades den 29/03/2019 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

VMwares vFORUM 2019 närmar sig med stormsteg och kommer att bjuda på en dag fylld med spännande möten, intressanta föredrag och stora idéer om framtidens teknik.

På plats finns såklart vi, våra partners och kunder för att diskutera hur vi kan driva innovation med hjälp av den digitala transformationen. Här kommer lite hållpunkter från agendan som du inte får missa om du är på plats.

Datacenter och molnet

Den digitala transformationen innebär omfattande förändringar för organisationer och deras processer. För att inte hamna på efterkälken behöver IT-avdelningar också förändras. Lär dig mer om hur VMware kan hjälpa dig att leverera en integrerad IT-strategi för att modernisera ditt datacenter och samtidigt flytta över funktioner till molnet.

Du får bland annat inte missa Richard Munro, Director, Global Cloud Strategy på VMware som kommer att hålla ett föredrag från kl. 09.00 om multi-moln och att bygga grunden för nya appar och arbetsflöden.

Nätverk och säkerhet

På vFORUM kommer vi att titta närmare på tekniken i VMwares nya NSX-plattform och höra om VMwares vision för framtidens nätverk och säkerhetsvirtualisering.

Missa inte Anders Krus, Senior NSX Systems Engineer på VMware, som ska hålla en presentation om framtidens nätverk och hur dessa bör utformas kl. 13.00 på vFORUM.

Den digitala arbetsplatsen

Utforska hur ditt företag kan sänka kostnader och minska komplexitet, samtidigt som ni ökar säkerheten och de anställdas användarupplevelse med nya VMware Workspace ONE. På vFORUM kommer vi att presentera hur du på ett säkert sätt kan öppna upp för produktivitet på både mobil och PC med molnbaserad och modern hantering, för att leverera alla appar, inklusive SaaS-applikationer som Office 365.

Kl 10.50 kommer Per Gustafsson, Senior Regional Director, Nordics & Baltics på VMware att berätta om Uppsala Kommun och Västra Götalandsregionen (VGR) som använder virtuella desktops för att öka produktiviteten för anställda.

Nästa generations trender

Så kallad edge computing och IoT kommer att spela en viktig roll i att transformera vår värld. Företag försöker idag att ta tillvara på data i kombination med maskininlärning, analys och AI för att förbättra sin verksamhet, bli mer agila och upptäcka nästa generations affärsmöjligheter.

På vFORUM får du lära dig mer om hur VMwares innovativa lösningar för bland annat IoT och NFV gör det möjligt för partners och kunder att genomföra sina digitala affärsstrategier.

Missa inte Jonas Räntilä, Evangelist VMware Solutions på Fujistu, som kommer att hålla en presenation på förmiddagen om utmaningar för företag, som idag i allt större utsträckning behöver förhålla sig till tekniker som AI, IoT och hybridmoln.

Har du inte anmält dig till vFORUM än? Klicka här för att komma till registreringen: https://www.vmware-vforum.com/sweden/register-now/


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar: , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 12/12/2018 av vmwaresweden

Låt inte system och kompetens stå i vägen för din molnstrategi

Många verksamheter har nu färdigställt eller är i en process för att skapa sin molnstrategi, ofta baserat på en hybridmodell. De som kommit en bit i sin exekvering av strategin stöter ibland på lite hinder. Om vi tittar på lite statistik, så visar siffror från Ovum att 20 procent av verksamheters affärsprocesser nu hanteras i […]

Publicerades den 06/11/2018 av vmwaresweden

Pressmeddelande: VMware presenterar förbättringar i Workspace ONE

VMware, en ledande innovatör inom enterprise-mjukvara, presenterar idag nya funktioner i sin datadrivna plattform Workspace ONE. Nyheterna omfattar bland annat förbättringar av säkerheten och modern hantering av kunders heterogena arbetsmiljöer, samt en bättre användarupplevelse för anställda som använder olika appar och enheter. Plattformen får dessutom nya funktioner kopplade till VMwares ekosystem av partners, vilket gör […]

Publicerades den 05/09/2018 av vmwaresweden

Vad kan ett virtuellt molnnätverk göra för ditt företag?

Närverket som fick dig dit där du är idag är inte samma nätverk som kommer ta dig framåt fortsättningsvis. Nya kraftfulla applikationer har blivit stommen för företag inom alla branscher, och uppkomsten av banbrytande teknik, såsom IoT och edge computing, betyder att appar och data nu finns överallt – i datacentret, i molnet, i sensorer […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy