Fokus på: Att stärka ditt digitala arbetsutrymme

Publicerades den 08/01/2019

Nu när vi gått in i 2019 tänkte vi dela med oss av en sammanfattning av några av de viktigaste nyheterna som stöttar våra strategiska IT-frågor.

Dessa hörnstenar definierar vår syn på det stöd som vi ger våra kunder. På VMware är vi fokuserade på att stötta deras digitala omvandling, från infrastruktur till leverans och säkerhet till slutanvändarens upplevelse. I detta inlägg ser vi på hur du kan stärka ditt digitala arbetsutrymme och du kan även läsa våra andra inlägg om modernisering av datacenter, integration av offentliga moln och att omvandla säkerheten.

Mycket av det vi gör handlar om att bygga grunden för digitalisering. Datacenter, nätverksarbete, moln – utan dem kan de erfarenheter, tjänster och funktioner som gör digitala affärer så intuitiva och stödjande inte levereras.

Digitalt arbetsutrymme är något annorlunda. Det är slutresultatet – vilket ger användarna möjlighet att arbeta när och var de vill, utan att äventyra företagets säkerhet. Vi har alltid satt ett stort fokus på datoranvändning för slutanvändare – digitalt arbetsutrymme hjälper företag att koppla samman alla olika delar i en stor organisation, så att de kan stärka och engagera arbetskraften och därmed leverera bättre resultat.

Ett intelligensdrivet digitalt arbetsutrymme

En av det digitala arbetsutrymmets funktioner är att det förenklar hur de anställda arbetar. I mars levererade vi det med lanseringen av vad vi kallade en “intelligensdrivet digitalt arbetsutrymme”: utvecklingen av VMware Workspace ONE för att hjälpa företag att fatta datadrivna beslut utifrån en enda uppgift med hjälp av visualiserings- och automationsverktyg. Det var det första steget för att börja använda artificiell intelligens och maskininlärning för att göra rekommendationer och skapa prognoser för hela det digitala arbetsutrymmet. Detta innebär att ta bort det tidskrävande beslutsfattandet så att de anställda kan fokusera på annat.

Säkert som för storföretag, enkelt som för konsumenter

Nya VMware Workspace ONE handlade inte bara om att göra saker enklare – alla måste vi kunna arbeta i en helt säker miljö, i en tid då hot aldrig har varit mer närvarande. Ett riktigt digitalt arbetsutrymme kan leverera det utan att äventyra åtkomst, rörlighet eller flexibilitet. Därför introducerade vi ett omfattande och modernt tillvägagångssätt för storföretag för att säkra det utvecklande digitala arbetsutrymmet, som vi kallar för Workspace ONE Trust Network. Det omvandlar säkerheten hos anställda, appar, slutpunkter och nätverk genom att skydda, upptäcka och motverka cybersäkerhetshot enligt ett ramverk av förtroende och verifiering. Det är som en virtuell säkerhetsvakt – om ditt beteende utlöser en varning blir du utelåst. Om det inte gör det kan du arbeta hur du vill.

Uppdatera innovationerna

Det kan ha varit tillräckligt för vissa människor – ett helt nytt sätt att leverera digitalt arbetsutrymme och stötta den mångfald och heterogenitet som finns närvarande hos alla samtida företag. För oss var det dock inte det. Förändringen är ständig – de sätt som företag fungerar på och hur deras anställda vill arbeta utvecklas hela tiden. Därför skickade vi ut nya uppdateringar i november, allt ifrån att utöka hur IT-organisationer hanterar och skyddar enheter, moln och plattformar till att öka säkerheten med ökad synlighet och förbättring av användarnas produktivitet.

Det är det som det handlar om – att hjälpa dina anställda att arbeta smartare. Atos James McMahon sammanfattade orsaken i ett blogginlägg hos oss tidigare under året: ”För att verkligen fungera effektivt bör de anställda trivas med arbetet och arbetsgivare bör sträva efter att göra det trivsamt.” Vår egen forskning visade fler än 80 procent av informationscheferna hos EMEA anser att intäkterna kan öka med fem procent på tre år när de anställda känner sig ”bemyndigade” eller tillåtna att använda de applikationer de vill och behöver använda och gör dem lättillgängliga.

“En viktig differentieringspunkt”

Vi vet att vi levererar vad kunderna vill ha, men det är fantastiskt när detta fokus stöds av externa källor. En viktig del av digitalt arbetsutrymme är hur det hanterar slutpunkter, det vill säga de moment då användaren och tekniken kopplas samman. För knappt en månad sedan fick vårt tillvägagångssätt för slutpunktshantering högsta betyg av IDC i deras MarketScape: Worldwide Enterprise Mobility Management Software 2018 Vendor Assessment. I bedömningen belyser panelen Workspace ONEs möjlighet att skapa specialiserade mobilappar och appintegrationer, hantera Windows 10 och plattformens intelligensanalys-paket som viktiga differentieringspunkter – ett fantastiskt sätt att avsluta året.

Ta reda på hur andra företag stärker anställda och stöttar innovation med 5 framgångsrika digitala arbetsstrategier.

Att stärka digitalt arbetsutrymme kommer att fortsätta vara en strategisk prioritering för VMware 2019. Hämta din gratis kopia av Secure Digital Workspace For Dummies nu för att leda ditt företags digitala omvandling.


Kategori: Nyheter

Taggar: ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 05/08/2019 av vmwaresweden

Ny undersökning: Bra digital arbetsmiljö attraherar medarbetare och gör dem mer stolta

I en digital transformation finns det en risk att allt fokus läggs på själva tekniken. För att som företag verkligen lyckas med transformationen, krävs dock fler faktorer med på tåget. Verksamheten behöver ha medarbetarna med sig, transformera såväl arbetssätt som kultur, och se värdet av att skapa en bra digital arbetsmiljö. Det här har vi […]

3 minut läs
Publicerades den 09/07/2019 av blogadmin

Innovativt införande av VMware-teknik i samband med OS

AV Rasmus Holtet Rüsz, SNR. Regi systemteknik, Japan, VMware KK När jag år 2005 anställdes av VMware som en av de första i Danmark, var jag inte medveten om den resa som väntade såväl rent mänskligt som professionellt. Min ingång till VMware, som då fortfarande var att betrakta som ett startup, blev i positionen som […]

5 minut läs

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

*

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy