Pressmeddelande: Det senaste från VMworld i USA

Publicerades den 28/08/2018 by vmwaresweden
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

Under VMworld i USA lanserar VMware nya och förbättrade lösningar för att hantera utmaningar med multi cloud-miljöer. Med hjälp av VMware Cloud Services kommer IT-, utvecklings- och säkerhetsteam kunna hantera kostnader, processer, säkerhet och regelefterlevnad i flera moln på ett bättre sätt.

Alltfler företag har en multi cloud-miljö och enligt Forrester har 89 procent av organisationer minst två olika moln, och 74 procent tre eller fler publika moln. Den ökade användningen av publika moln gör att organisationer kämpar med flera olika verktyg och processer för att säkerställa regelefterlevnad och prestanda.

– VMware bygger vidare på sitt erkända ledarskap med VMware vRealize Cloud Management för att leverera en integrerad uppsättning SaaS-tjänster som hanterar utmaningarna på ett enhetligt och konsekvent sätt i både publika och privata moln, säger Raghu Raghuram, operativ chef för produkter och molnlösningar på VMware. Tack vare vår omfattande plattform för molnmiljöer kommer kunderna att vara bättre rustade så att de kan skapa mer värde, förbättra företagets prestanda och minska riskerna genom att effektivare hantera, säkra och driva arbetsflöden i molnet.

Förbättringarna i VMwares SaaS-plattform innefattar de nya automatiserings- och säkerhetstjänsterna VMware Cloud Assembly, VMware Service Broker, VMware Code Stream, VMware Secure State samt Wavefront by VMware.

Läs mer här.

Bättre funktioner i det hybrida molnet
En annan nyhet från VMworld är de nya funktionerna för hybrida moln som hjälper kunderna med den digitala transformationen av verksamheten. VMware lanserar vSphere Platinum Edition för att bättre säkra applikationer och infrastruktur, en ny version av vSAN för att underlätta flytten till HCI och nya uppdateringar av VMware vRealize-plattformen (CMP) för att hjälpa kunder att leverera infrastruktur som är lätt att vidareutveckla i alla moln med en säker och konsekvent hantering.

VMware använder innovation för att omforma IT och företag och menar att en framgångsrik digital verksamhet behöver en säker och flexibel grund. Företagets kompatibla moln-, mobilitets- och säkerhetslösningar utgör en säker och mer flexibel grund oavsett applikation, enhet eller moln.

– Våra kunder har många olika behov och prioriteringar, men vårt fokus är att skapa innovation som ger dem en digital grund som hjälper dem att möta deras framtida IT-behov, samtidigt som det hjälper dem att få ut mesta möjliga av deras befintliga IT-investeringar, säger Raghu Raghuram. Vi fortsätter att investera i infrastrukturprogramvara för databehandling, nätverk, lagring och hantering, så att kunderna kan lita på att dessa säkert och effektivt stöttar deras applikationer, data, anställda och processer, vilka kommer påverka och driva deras verksamheter i årtionden framöver.

Läs mer här.

Fler nyheter:

 

För mer information kontakta:
Text100 Stockholm
vmware@text100.se

Om VMware
VMwares mjukvara driver världens mest komplexa digitala infrastruktur. Företagets databehandling, moln-, mobilitets-, nätverks- och säkerhetsutbud ger en dynamisk och effektiv digital grund till över 500 000 kunder globalt, med hjälp av ett ekosystem på 75 000 partners. VMware har sitt huvudkontor i Palo Alto, Kalifornien, och firar i år tjugo år av banbrytande innovation som gynnar företag och samhället i stort. Mer information finns på https://www.vmware.com/company.html.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar: , , ,

Relaterade artiklar

Publicerades den 23/11/2018 av vmwaresweden

VMworld dag två – möjlighetens pionjärer

Det fanns en rockstjärneatmosfär i luften, när Sanjay Poonen, VMwares Chief Operating Officer, steg upp på scenen under VMworlds andra dag. Han blev utan tvekan hjälpt av livebandet som spelade en upplyftande version av George Michaels hit Freedom! ’90, samtidigt som Sanjay själv sjunger ordet ”freedom” ut publiken. Med den överväldigande energin i rummet stod […]

Publicerades den 09/07/2019 av blogadmin

Innovativt införande av VMware-teknik i samband med OS

AV Rasmus Holtet Rüsz, SNR. Regi systemteknik, Japan, VMware KK När jag år 2005 anställdes av VMware som en av de första i Danmark, var jag inte medveten om den resa som väntade såväl rent mänskligt som professionellt. Min ingång till VMware, som då fortfarande var att betrakta som ett startup, blev i positionen som […]

Publicerades den 11/10/2019 av blogadmin

Datacentertransformation i Norden

  Av Ylva Fonselius, Nordic senior specialist Solutions ingenjör – HCI SDDC Jag började på VMware Sverige i maj 2019, så jag är fortfarande ganska ny i företaget. Min ryggsäck är generellt sätt packad med kunskap från en annan leverantör och nu har jag blivit inbjuden till att göra ett inlägg här på bloggen för […]

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy