Resan mot den digitala arbetsplatsen

Publicerades den 26/03/2018 by marcoa
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

Om du sätter 10 personer i ett rum och frågar dem vad den digitala arbetsplatsen är eller hur man når dit, får du minst 25 mycket intressanta och olika svar. På VMware har vi länge talat om den digitala arbetsplatsen och resan för att nå dit.

Möjligheterna är faktiskt många – från självservice, en appkatalog eller en ”virtuell arbetsplats”, där det virtuella skrivbordet är den ”digitala arbetsplatsen”.

Nyligen, har ett team på VMware bestående av produktansvariga, marknadsförare, ingenjörer, designers och professionella servicearkitekter, satt sig ner med artister och talare för att skapa en karta på en digital arbetsplats. Målet med denna karta är att den ska ersätta oändliga white papers och presentationer med ett sätt att skapa en visuell dialog om resan mot den digitala arbetsplatsen.

Denna visuella dialog kommer inte att handla om produkter eller om teknik, utan om själva resan mot den digitala arbetsplatsen.

https://www.youtube.com/watch?v=Z2CVNkijbqc

Om du tycker att detta låter intressant, så kan du ladda ner vår nya rapport om den digitala arbetsplatsen och förstå varför det är så viktigt för organisationer att förstå hur man ska ge de anställda större tillgång till de applikationer som den anställde föredrar och behöver för att göra sitt jobb.


Kategori: Nyheter och höjdpunkter

Taggar:

Relaterade artiklar

Hittade inga liknande texter.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy