Vi måste alla vara pionjärer

Publicerades den 13/09/2017
DISCLAIMER: Den här artikeln är äldre än ett år och kan inte vara aktuell med senaste händelser eller ny tillgänglig information.

VMworld Europe har i år dragit rekordpublik och över 10 000 deltagare är just nu på plats i Barcelona. Ett av huvudnumren är så klart keynoten med VMwares VD, Pat Gelsinger, som drog igång sin presentation med en reflektion över hur snabbt dagens teknik kan gå från storslagen till vardaglig.

Gelsinger visade hur tekniska innovationer genom tiderna har lett till stora förändringar i samhället och av arbetskraften (till exempel hur jobben inom jordbruket har sjunkit från 80% till 2% av den amerikanska arbetskraften på bara 200 år). Vi måste alla försöka vara pionjärer och innovatörer för att överkomma utmaningen att ständigt transformera affärsprocesser och leverera exceptionella kundupplevelser, menar Gelsinger.

Pat Gelsingers keynote och andra presentationer hittar du här.


Kategori: Uncategorized

Taggar:

Relaterade artiklar

Hittade inga liknande texter.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu

Lägg till en kommentar

Your email address will not be published.

This site uses cookies to improve the user experience. By using this site you agree to the privacy policy